Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Έμιλι Ραταϊκόφσκι έγκυος: Έκανε γνωστό ότι περιμένει το πρώτο της παιδί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι έγκυος: Έκανε γνωστό ότι περιμένει το πρώτο της παιδί

Έμιλι Ραταϊκόφσκι έγκυος: Η 29χρονη Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός μόλις χθες έκανε γνωστό ότι περιμένει το πρώτο της παιδί

Έμιλι Ραταϊκόφσκι έγκυος: Φορώντας μόνο τις λευκές αθλητικές κάλτσες της ποζάρει ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη η Έμιλι Ρατακόφσκι, καλύπτοντας με το χέρι το στήθος της και αφήνοντας σε κοινή θέα τη φουσκωμένη κοιλιά της. Με δύο τολμηρές selfie φωτογραφίες της η μέλλουσα μαμά επιβεβαιώνει και μέσω instagram την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της. «20 εβδομάδων. Ανακαλύπτοντας το νέο μου σώμα» σχολίασε η ίδια στην ανάρτησή της.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι μαζί με τον σύζυγό της, παραγωγό ταινιών Sebastian Bear-McClard, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, το 2018, ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους μωρό. Το 29χρονο μοντέλο με ένα αρκετά αποκαλυπτικό βίντεο με τίτλο “Who Will You Be?”, σε σκηνοθεσία της φίλης της, Lena Dunham, μόλις χθες δημοσιοποίησε ότι είναι έγκυος, ενώ σε συνέντευξή της για το εξώφυλλο της Vogue, εξήγησε ότι μαζί με τον σύζυγό της δεν θέλουν να αποκαλύψουν το φύλο του πρώτου τους παιδιού.

”Δεν θα ξέρουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18”

«Όταν ο σύζυγός μου και εγώ λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη ερώτησή τους μετά τα συγχαρητήρια είναι σχεδόν πάντα: ‘’Ξέρετε το φύλο του μωρού;’’ Και θέλουμε να απαντήσουμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 και θα μας ενημερώσει τότε» αναφέρει η εγκυμονούσα Έμιλι Ρατακόφκσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις