Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Έλεν Μίρεν νέα ταινία – Γκόλντα: Στον ρόλο της μοναδικής γυναίκας που κυβέρνησε το Ισραήλ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλεν Μίρεν νέα ταινία – Γκόλντα: Στον ρόλο της μοναδικής γυναίκας που κυβέρνησε το Ισραήλ

Έλεν Μίρεν νέα ταινία - Γκόλντα: Η ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο της μοναδικής γυναίκας που κυβέρνησε το Ισραήλ.

Την Γκόλντα Μέιρ, ετοιμάζεται να υποδυθεί η εξαιρετική ηθοποιός Έλεν Μίρεν στη βιογραφική ταινία «Golda» του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Γκι Νατίβ. Ο ισραηλινός σκηνοθέτης δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το νέο του εγχείρημα και λέει χαρακτηριστικά: «Ως κάποιος που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου του Γιομ Κιπούρ είναι τιμή μου να αφηγηθώ αυτή τη συναρπαστική ιστορία για την πρώτη και μοναδική γυναίκα που κυβέρνησε ποτέ το Ισραήλ».

Έλεν Μίρεν

Δείτε ακόμη: H Hailey Bieber εξηγεί γιατί διέγραψε το λογαριασμό της στο Twitter

Παραγωγή του Μάικλ Κουν και του Νίκολας Μάρτιν

Η μοναδική παραγωγή του Μάικλ Κουν και του Νίκολας Μάρτιν, ο οποίος έχει αναλάβει και το σενάριο της ταινίας, πρόκειται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Το σενάριο στηρίζεται στις αποφάσεις, που έλαβε η μοναδική γυναίκα πρωθυπουργός του Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πολέμου του Γιομ Κιπούρ, το 1973. Ο πόλεμος ξεκίνησε από την αιφνιδιαστική επίθεση Αιγύπτου και Συρίας στο Ισραήλ, τη μέρα της γιορτής της Εξιλέωσης (Γιομ Κιπούρ).

Έλεν Μίρεν

Τι δήλωσε ο σκηνοθέτης Γκι Νατίβ

«Το εξαιρετικό σενάριο του Νίκολας Μάρτιν βυθίζεται στο τελευταίο κεφάλαιο της Γκόλντα, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει μια φονική αιφνίδια επίθεση κατά την ιερή ημέρα του έτους. Ένας πυρήνας στρατηγών που παραληρούν και υπονομεύουν την κρίση της Γκόλντα, ενώ ταυτόχρονα υποβάλλεται σε μυστικές θεραπείες για την ασθένειά της. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τη θρυλική Έλεν Μίρεν για να φέρω στο προσκήνιο αυτήν την επική, συναισθηματική και περίπλοκη ιστορία», κατέληξε ο σκηνοθέτης Γκι Νατίβ.

Έλεν Μίρεν

Δείτε ακόμη:

Friends Reunion: Ξεκινούν τα γυρίσματα – Το πρώτο trailer
Η ανακοίνωση του Netflix για το Bridgerton που «πάγωσε» τους φανς της σειράς
Ο Ντάνιελ Κρεγκ σε νέα ταινία – Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις