Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ντάνιελ Κρεγκ – νέα ταινία: Στην Ελλάδα θα γυριστεί το φιλμ με τον ηθοποιό του «James Bond»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντάνιελ Κρεγκ – νέα ταινία: Στην Ελλάδα θα γυριστεί το φιλμ με τον ηθοποιό του «James Bond»

Ντάνιελ Κρεγκ - νέα ταινία: To Netflix αγόρασε τα δικαιώματα απέναντι στο HBO, την Apple και την Amazon με ένα ποσό που έσπασε τα ρεκόρ.

To αστυνομικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ οδήγησε στην απόφαση να εξελιχθεί σε τριλογία. Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix κέρδισε τη «δημοπρασία» μεταξύ των μεγάλων streaming υπηρεσιών και απέκτησε τα δικαιώματα για τα δύο sequel έναντι 450 εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο μεγάλο κι αν φαίνεται το ποσό, δικαιολογείται από την επιτυχία του πρώτου Knives Out. Με budget μόλις 40 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 311 εκατομμύρια. Αν και τα 450 εκατομμύρια συμπεριλαμβάνουν τα χρήματα όλων των συντελεστών και του κόστους παραγωγής και όχι μόνο τα δικαιώματα της τριλογίας.

Ντάνιελ Κρεγκ

Δείτε ακόμη: Η ανακοίνωση του Netflix για το Bridgerton που «πάγωσε» τους φανς της σειράς

Ο Ράιαν Τζόνσον στο τιμόνι των Knives Out 2 και 3

Στο τιμόνι των Knives Out 2 και 3 θα βρίσκεται και πάλι ο Ράιαν Τζόνσον ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης, όπως επίσης και ο Daniel Craig στον ρόλο του ντετέκτιβ Benoit Blanc. Δυστυχώς το ίδιο δεν θα συμβεί και με την Ana de Armas, όλο το υπόλοιπο cast θα είναι εντελώς διαφορετικό. Φιλοδοξία του Johnson είναι να μετατρέψει τον Blanc Benoit σε σύγχρονο Ηρακλή Πουαρό. Αυτό σημαίνει πως η πλοκή των sequel δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο Knives Out και ο δαιμόνιος ντετέκτιβ θα κληθεί να λύσει καινούργια εγκλήματα.

Ντάνιελ Κρεγκ

Τα γυρίσματα του Knives Out 2 στην Ελλάδα

Τα γυρίσματα του Knives Out 2 αναμένονται να ξεκινήσουν γύρω στα μέσα του 2021 και θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, οπότε και θα μάθουμε και το υπόλοιπο cast. Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο Daniel Craig πείστηκε να πρωταγωνιστήσει σε περισσότερα Bond films από όσα υπολόγιζε αρχικά, δεν αποκλείεται ο Blanc Benoit να εξελιχθεί σε ένα νέο franchise που θα ξεπεράσει τα όρια της τριλογίας.

Δείτε ακόμη:

Νο 6: Έγκυος στα 48 της Τόρι Σπέλινγκ
Η Τόκιο του La Casa de Papel παρουσιάζει την γάτα της στο instagram
Love in White: Ο Γιάννης Σαββιδάκης τραγουδά για τους ήρωες της πανδημίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις