Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Bridgerton δεύτερη σεζόν: Το Netflix ανακοίνωσε πως ο Rege-Jean Page δεν θα παίξει
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Bridgerton δεύτερη σεζόν: Το Netflix ανακοίνωσε πως ο Rege-Jean Page δεν θα παίξει

Bridgerton δεύτερη σεζόν: Σοκ στο Twitter με την ανακοίνωση του επίσημου λογαριασμού της σειράς Bridgerton.

Σοκ στο Twitter με την ανακοίνωση του επίσημου λογαριασμού της σειράς Bridgerton που «έπεσε» σαν κεραυνός εν αιθρία στους ανυποψίαστους φανατικούς το ρομαντικού δράματος του Netflix. Η σειρά που εγκαινίασε την επικερδέστατη συνεργασία της Σόντα Ράιμς (σεναριογράφου του Grey’s Anatomy) με το Netflix έκανε πρεμιέρα τα Χριστούγεννα με την πρώτη σεζόν και έσπασε κάθε ρεκόρ θεάσεων, ξεπερνώντας τον πρώτο μήνα τα 80 εκατομμύρια.

Η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της σειράς

Η μυστηριώδης Λέιντι Γουίσλνταουν, η κουτσομπόλα της βικτωριανής εποχής που κάνει άνω κάτω την ευγενική οικογένεια Μπρίτζερτον ξαναχτύπησε την Παρασκευή με μια νέα ανακοίνωση εν όψει της δεύτερης σεζόν.

Σε αυτή λοιπόν, όπως αναρτήθηκε στο Twitter, ανακοινώνεται πως ο Δούκας του Χέιστινγκς, ο γοητευτικός ευγενής που έκλεψε την καρδιά της μεγαλύτερης αδερφής της οικογένειας δεν θα εμφανίζεται στη δεύτερη σεζόν του Bridgerton.

«Αγαπητοί αναγνώστες,
ενώ όλα τα μάτια στρέφονται στην αναζήτηση του Λόρδου Άντονι Μπρίτζερτον να βρει την υποκόμησσά του, πρέπει να αποχαιρετίσουμε τον Rege-Jean Page, που θριάμβευσε υποδυόμενος τον Δούκα του Χέιστινγκς. Θα μας λείψει η παρουσία του Σάιμον στην σκηνή, αλλά θα αποτελεί πάντα μέρος της οικογένειας Μπρίντζερτον. Η Ντάφνε θα παραμείνει αφοσιωμένη σύζυγος και αδερφή, βοηθώντας τον αδερφό της να περιηγηθεί στην επόμενη σεζόν και να ανακαλύψει τι έχει να του προσφέρει – περισσότερη ίντριγκα και ρομαντισμός από όση μπορούν να αντέξουν οι αναγνώστες μου.
Με αγάπη, η Λέιντι Γουίσλνταουν».

https://twitter.com/bridgerton/status/1378015697238908929

Αντέδρασαν έντονα κάποιοι χρήστες του Twitter

Πάντως, όποιες κι αν ήταν οι εξηγήσεις του ηθοποιού, αλλά και της παραγωγής του Bridgerton, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεσαν βροχή και δεν ήταν καθόλου ήπια. Κάποιοι διερωτήθηκαν αν πρόκειται για κάποιο όψιμο πρωταπριλιάτικο αστείο. Άλλοι έγραψαν πως χωρίς τον Σάιμον δεν υπάρχει κανένας λόγος να παρακολουθούν τη σειρά. «Δεν καταλαβαίνω. Γιατί να το κάνει αυτό το Bridgerton;» γράφει κάποιος άλλος με μια τρίτη ανάρτηση/σχόλιο να λέει: «Για στάσου, τότε ποιος είναι ο λόγος να βλέπουμε αυτή τη σειρά;».

Όπως είναι φυσικό υπήρξαν και οι εξοικειωμένοι με τα βιβλία που έσπευσαν να εξηγήσουν στους εξαγριωμένους γκρούπι του Page πως η σειρά του Netflix είναι βασισμένη σε μια σειρά βιβλίων και μοιραία ο ρόλος του γοητευτικού Δούκα θα έμπαινε σε δεύτερη μοίρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις