Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Hailey Bieber Twitter: Εξηγεί γιατί διέγραψε το λογαριασμό της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Hailey Bieber Twitter: Εξηγεί γιατί διέγραψε το λογαριασμό της

Hailey Bieber Twitter: Στο κανάλι της στο YouTube  αποφάσισε η Hailey Bieber να δώσει εξηγήσεις.

Στο κανάλι της στο YouTube αποφάσισε η Hailey Bieber να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τους λόγους, που την οδήγησαν να διαγράψει το λογαριασμό της στο Twitter. Το μοντέλο και σύντροφος του Justin Bieber κάνει λόγω για το online bullying, που έχει υποστεί και για τις αρνητικές επιδράσεις του στη ζωή της. Το 24χρονο μοντέλο στη συζήτηση της με την ψυχολόγο Jessica Clemons αναφέρει: «Πιστεύω πως όταν είσαι σε μια κατάσταση που έχεις τόσους πολλούς ανθρώπους που σε κυνηγάνε για το ίδιο πράγμα συνέχεια, αυτό αρχίζει να επηρεάζει το μυαλό σου κι αρχίζεις να αμφισβητείς τα πάντα και σκέφτεσαι μήπως υπάρχει κάτι που δεν βλέπω και βλέπουν οι άλλοι»;

Δείτε ακόμη: Η Hailey Baldwin αποκάλυψε το τατουάζ που «χτύπησε» για τον Justin Bieber

Στην εξομολόγηση της μιλάει ακόμα και για την αρνητική κριτική, που ξεκίνησε να δέχεται μετά το γάμο της με τον τραγουδιστή Justin Bieber. Θεωρεί πως το περιβάλλον που την περικλύει είναι τοξικό, ενώ είπε ότι μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες, που αντιμετώπισε ήταν  «οι συγκρίσεις, η σύγκριση για το σώμα μου, την εμφάνισή μου και τη συμπεριφορά μου».

Σε ερώτηση, που δέχτηκε σχετικά με την απενεργοποίηση του λογαριασμού της στο Twitter, απαντά ότι το online bullying που δέχεται την οδηγεί στην αμφισβήτηση της ψυχικής της υγείας. Πιο συγκεκριμένα:  «Δεν έχω Twitter πια γιατί δεν υπήρχε ούτε μία φορά που να μπήκα και να μην το ένιωσα σαν ένα πολύ τοξικό περιβάλλον. Ακόμα και η σκέψη ότι θα ανοίξω το application μου δημιουργεί φοβερό άγχος και νιώθω ότι θα κάνω εμετό».

Σαν λύση στο εν λόγω πρόβλημα, η Hailey Bieber αποφάσισε να θέσει ως κανόνα στη σχέση της με τα social media ότι πλέον θα συνδέεται στο Instagram μόνο τα Σαββατοκύριακα. Στην προσπάθεια της επισημαίνει ότι την στηρίζει πάρα πολύ και ο σύντροφος της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις