Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες – Μιλτιάδης: Πανικός στο χωριό μετά την φωτιά που έβαλε στα καπνά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες – Μιλτιάδης: Πανικός στο χωριό μετά την φωτιά που έβαλε στα καπνά

Άγριες Μέλισσες - Μιλτιάδης: Ανατρεπτικό το σημερινό επεισόδιο στην τηλεοπτική σειρά του Ant1.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο 8/4 στις “Άγριες Μέλισσες”. Αναλυτικότερα,η κρίση στο συνεταιρισμό και ο εκβιασμός του Δούκα που προσπαθεί να πάρει τα καπνά κοψοχρονιά με τη δικαιολογία ότι είναι «σκάρτα», οδηγούν τον Μιλτιάδη σε άλλη μια απονενοημένη ενέργεια στο σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών». Βάζει φωτιά στη σοδειά προκαλώντας πανικό στο χωριό. Και καθώς κοιτάει τα πάντα να καίγονται και τους χωριανούς να τρέχουν για α σβήσουν τις φλόγες, αυτός βλέπει για άλλη μια φορά με τα μάτια του νου του τον αδικοχαμένο γιο του να τον πλησιάζει μέσα από τους καπνούς, ζητώντας να του πει κάτι.

Άγριες Μέλισσες

Δείτε ακόμη: «Άγριες Μέλισσες»: Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει

Η προδοσίας του Νικηφόρου δηλητηριάζει τη σκέψη του Δούκα

Τότε ο Λάμπρος, ο οποίος παρατηρεί το βλέμμα του πατέρα του, δίνει εντολή στην Ελένη να τον απομακρύνει και αυτή τον παίρνει μαλακά από το χέρι για να γυρίσουν στο σπίτι. Όμως οι φωτιές που άναψε η συμπεριφορά του Δούκα στους αγρότες του συνεταιρισμού δεν λένε να καταλαγιάσουν. Η προδοσίας του Νικηφόρου δηλητηριάζει κι άλλο τη σκέψη του Δούκα ο οποίος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τον Νικηφόρο. Ακόμα και η Μυρσίνη, της οποίας η αδυναμία στον γιο της ήταν δεδομένη, θα απομακρυνθεί από το πλευρό του, αφήνοντάς τον εκτεθειμένο στην οργή του πατέρα του.

Άγριες Μέλισσες Μιλτιάδης Δούκας

Ο Νικηφόρος θα επιχειρήσει να προσεγγίσει ξανά τον Κωνσταντή

Κάτω από την πίεση της απομόνωσης από τον οικογενειακό κύκλο, ο Νικηφόρος θα επιχειρήσει να προσεγγίσει ξανά τον Κωνσταντή, ο οποίος, χωρίς οποιοδήποτε έρεισμα στην οικογενειακή περιουσία, είναι έρμαιο στα χέρια του Δούκα.Η επίθεση που δέχεται από τη Δρόσω για την παθητική στάση του απέναντι στον Δούκα, στο καπάκι της καταστροφικής πυρκαγιάς, είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για τον Κωνσταντή.

Δείτε ακόμη:

Friends Reunion: Ξεκινούν τα γυρίσματα – Το πρώτο trailer
Η Ιρίνα Σάικ στην πιο σέξι φωτογράφισή της ever
H Hailey Bieber εξηγεί γιατί διέγραψε το λογαριασμό της στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις