Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 123: Τι θα δούμε την Πέμπτη 8/4
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 123: Τι θα δούμε την Πέμπτη 8/4

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 123: Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν. Αναλυτικότερα, ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών. Στο προηγούμενο επεισόδιο 122 της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε πως: Η Ασημίνα είναι καταρρακωμένη μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ με τον Νικηφόρο έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας.

Δείτε ακόμη: Η ναυμαχία της Σαλαμίνας στο δημοτικό θέατρο Πειραιά

Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδερφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα τα καταφέρει; Ο Νικηφόρος απ’την άλλη βρίσκει απέναντι όλη την οικογένεια του, ακόμα και την Αγορίτσα, καθώς τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού. Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή. Η Σοφούλα πληγώνεται αλλά αποδέχεται πως έχασε την ευκαιρία της. Ο Μπάμπης διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές τώρα που η Ασημίνα χωρίζει… Ο Γραμματικός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση του Μελέτη με τον Θέμελη και το θάνατό του. Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 123: Τι θα δούμε σήμερα

Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών. Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη. Ο Μελέτης θα ανακαλύψει την μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα που είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει το λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 123: Trailer

Δείτε ακόμη:

Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει με τις αδερφές της και τα μπικίνι τους
Friends Reunion: Ξεκινούν τα γυρίσματα – Το πρώτο trailer
Η Ιρίνα Σάικ στην πιο σέξι φωτογράφισή της ever

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις