Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 Λέξεις σήμερα 8/4: Τι θα δούμε την Πέμπτη στο νέο επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις σήμερα 8/4: Τι θα δούμε την Πέμπτη στο νέο επεισόδιο

8 Λέξεις σήμερα 8/4: Μεγάλες εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Τετάρτης 7 Απριλίου, 8 Λέξεις,  η Έλλη με την Ιφιγένεια φτάνουν στην Αθήνα και πάνε να διαλέξουν νυφικό στο ατελιέ της Σμαράγδας, αλλά η Έλλη δηλώνει αναποφάσιστη. Η Εύα πληροφορείται πως η Ολυμπία αρνείται να φάει και θορυβείται μήπως πραγματοποιήσει την απειλή της για απεργία πείνας. Ο Δημήτρης κι η Μαίρη στήνουν μια παράσταση με σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Άκη. Ο Οδυσσέας διαβάζει κατά λάθος ένα μήνυμα της Σύνθιας που προοριζόταν για την Έρση και θορυβείται.

8 λέξεις σειρά

Δείτε ακόμη: Η ναυμαχία της Σαλαμίνας στο δημοτικό θέατρο Πειραιά

Η Ιφιγένεια ανακαλύπτει πως οι γονείς της τής έχουν πει ψέματα και πως κάτι άλλο της κρύβουν, αλλά εκείνοι καταφέρνουν και πάλι να τα μπαλώσουν. Το κανάλι του Αρώνη συνεχίζει τη λασπολογία κατά του Μιχαήλ και ο Έκτορας αποφασίζει να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Ο Αιμίλιος δεν καταφέρνει να αντισταθεί στην Ελισάβετ και τα ξαναβρίσκουν. Η Σύνθια ξεκαθαρίζει στον Οδυσσέα πως θέλει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του, διαφορετικά δεν προχωράει με την έκθεση. Ο Άκης πληροφορείται από τον Μανούσο πως η Αποστολία βγαίνει με τον διευθυντή του σούπερ μάρκετ και θολώνει από τη ζήλεια του.

8 λέξεις

8 Λέξεις σήμερα 8/4: Τι θα δούμε σήμερα

Η τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ “8 λέξεις” έχει καθηλώσει το κοινό με τις ραγδαίες εξελίξεις της. Αναλυτιότερα στο επεισόδιο της Πέμπτης 8 Απριλίου η παρακολούθηση της Αποστολίας από τον Μανούσο καταλήγει σε φιάσκο, καθώς εκείνη τον παίρνει χαμπάρι κι αυτός αναγκάζεται να ομολογήσει πως ο Άκης έδωσε εντολή να την ακολουθήσει. Ο Μιλτιάδης, πίσω από την πλάτη της Κατερίνας, πάει για φαγητό στο σπίτι του Άλκη. Η Έλλη με την Ιφιγένεια φτάνουν στην Αθήνα και πάνε να διαλέξουν νυφικό στο ατελιέ της Σμαράγδας, αλλά η Έλλη δηλώνει αναποφάσιστη. Η Εύα πληροφορείται πως η Ολυμπία αρνείται να φάει και θορυβείται μήπως πραγματοποιήσει την απειλή της για απεργία πείνας. Ο Δημήτρης κι η Μαίρη στήνουν μια παράσταση με σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Άκη. Ο Οδυσσέας διαβάζει κατά λάθος ένα μήνυμα της Σύνθιας που προοριζόταν για την Έρση και θορυβείται.

8 Λέξεις σήμερα 8/4: Trailer

Δείτε ακόμη:

«Άγριες Μέλισσες»: Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει
H Hailey Bieber εξηγεί γιατί διέγραψε το λογαριασμό της στο Twitter
Ο Ντάνιελ Κρεγκ σε νέα ταινία – Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις