Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το τι ισχύει και τι όχι, για την πορεία του ηθοποιού στην τηλεοπτική σειρά είπε: “ήταν μια συμφωνία για 145 επεισόδια. Λόγω της αναγκαστικής παύσης των δύο μηνών, παρατείνεται η συμμετοχή μου μέχρι να γυριστεί και το τελευταίο. Οπότε κατά τον Οκτώβρη θα δούμε το τέλος αυτής της ιστορίας, που κανονικά θα τελείωνε τώρα”. Ακολούθως συμπληρώνει: “νομίζω πως είναι οριστικό! Η Μελίνα έχει γράψει την πορεία του χαρακτήρα, πρέπει να δούμε τον ήρωα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του”.

Γιάννης Στάνκογλου – Άγριες Μέλισσες: Η πρόταση για τη συμμετοχή του στη σειρά

Τι είναι εκείνο που έκανε τον Γιάννη Στάνκογλου να αποδεχθεί την πρόταση για την συμμετοχή του στις Αγριες Μέλισσες; «Καταρχήν το πολύ καλογραμμένο σενάριο. Επίσης η παρουσία του σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτου. Εξαιρετικός σκηνοθέτης, εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος. Είχαμε επαφή, μου πρότεινε τον ρόλο και με εξίταρε. Στην αρχή βέβαια είχα το θέμα ότι η σειρά είναι καθημερινή, γιατί δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο. Όταν έμαθα και τους υπόλοιπους συντελεστές δεν άργησα να πω το “ναι”. Πίστεψα εξαρχής στις Άγριες Μέλισσες», αναφέρει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Τέλος για το «πάντρεμα» ηθοποιών με επιλεκτικές εμφανίσεις στην τηλεόραση με νέους ηθοποιούς με κυρίως θεατρικό υπόβαθρο στις Αγριες Μέλισσες ο Γιάννης Στάνκογλου σχολιάζει: «Έχει ανάγκη η τηλεόραση από φρέσκα πρόσωπα και μιλάμε για εξαιρετικούς ηθοποιούς, με σημαντική παρουσία στο θέατρο και συνεργασίες. Τι πιο όμορφο να παίζει με ηθοποιούς όπως η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου και ο Γιώργος Γάλλος; Και πολλοί ακόμη… Και φυσικά τα νέα παιδιά έχουν εξαιρετικό ταλέντο και είναι προσηλωμένα στο στόχο του».

Τον Οκτώβρη το “τέλος” του Θωμά Κυπραίου στις Άγριες Μέλισσες ...

Δείτε ακόμη

Γιορτή μνήμης στα Εξάρχεια για την Αρλέτα

Υπέροχες μουσικές στην ταράτσα του δημαρχείου Αθηναίων -Τρεις ορχήστρες έπαιξαν Θεοδωράκη, Μότσαρτ, Βιβάλντι

Το μυστικό της Δρόσως φτάνει στ’ αυτιά του Κυπραίου