Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 110: Νέες ανατροπές συγκλονίζουν το Διαφάνι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 110: Νέες ανατροπές συγκλονίζουν το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 110: Ο Ιορδάνης ακούει έκπληκτος την αλήθεια για τον πατέρα του παιδιού και εγκαταλείπει τη Δρόσω.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 110: Ο Ιορδάνης ακούει έκπληκτος την αλήθεια για τον πατέρα του παιδιού και εγκαταλείπει τη Δρόσω. Η Ελένη αρχίζει να εξαφανίζεται για κάποιες ώρες μυστηριωδώς, γεγονός που υποψιάζει τον Κυπραίο, ο οποίος όμως θα μάθει την αλήθεια. Νέες ανατροπές συγκλονίζουν το Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια των «Αγριων μελισσών». Ο Μιλτιάδης, αν και δεν έχει αποδείξεις, είναι πλέον σίγουρος πως ο Μελέτης έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Παράλληλα, η Ανέτ αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια, φέρνοντας τον Μιλτιάδη σε ακόμα χειρότερη κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Σεβαστών έχουν έρθει τα πάνω κάτω με την απόφαση της Πηνελόπης να τερματίσει τον γάμο της. Ο Δούκας βρίσκει μια λύση που θα κρατήσει τον Κλεομένη κοντά της. Το βράδυ των αρραβώνων του Ιορδάνη με τη Δρόσω ο υφασματέμπορος ακούει σοκαρισμένος τις αποκαλύψεις της Ασημίνας για το μωρό. Το μυστήριο ακυρώνεται και το ζευγάρι χωρίζει. Λίγες μέρες μετά, το Διαφάνι ψηφίζει σύσσωμο και εκλέγει κοινοτάρχη. Ωστόσο το εκλογικό αποτέλεσμα θα ανατραπεί με την υπόγεια παρέμβαση του Δούκα. Η Δρόσω, απελπισμένη με τη διάλυση του αρραβώνα, θα συναντηθεί με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα και θα αναγκαστεί να αποδεχθεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 110: Τέσσερις μήνες μετά

Η πλοκή της σειράς μεταφέρεται τέσσερις μήνες αργότερα. Η Δρόσω συνεχίζει να ζει απομονωμένη μέχρι να φέρει το μωρό της στον κόσμο. Η Ελένη μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα στη Δρόσω και στον Κυπραίο, ενώ ο Λάμπρος και η Θεοδοσία περιμένουν τα χαρτιά του διαζυγίου για να λήξει και επίσημα ο γάμος τους. Η Ανέτ με τη βοήθεια του Νέστορα και του Μιλτιάδη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εντοπίσει τον Μελέτη. Η Πηνελόπη συνεχίζει να ζει εγκλωβισμένη σε έναν αδιέξοδο γάμο. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη ανησυχούν για την ψυχική υγεία της Ασημίνας που δείχνει να βουλιάζει μέρα με τη μέρα, χωρίς να μπορεί ούτε να φάει ούτε να κοιμηθεί, ενώ το μυστικό τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από έναν άνδρα που καταφθάνει στο χωριό αποφασισμένος να προκαλέσει προβλήματα… Η επιστροφή στο χωριό του Σταμάτη Μαυρουδή, άνδρα της Βιολέτας, θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση σε όλους.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 110: Το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στο Διαφάνι

Εν τω μεταξύ, η Ελένη απομακρύνεται από τον Θωμά, εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει πού πηγαίνει κρυφά από όλους. Η Ελένη επισκέπτεται την αδελφή της που είναι σε άλλο σπίτι καθώς κανείς δεν πρέπει να μάθει για την εγκυμοσύνη μετά τη συμφωνία που έκανε με την Ασημίνα και τη Μυρσίνη. Η Θεοδοσία προσπαθεί να αποδεχθεί τον χωρισμό της με τον Λάμπρο, ενώ η Πηνελόπη κατηγορεί την Ανέτ για την εξαφάνιση του Μελέτη, όταν συμβαίνει κάτι αναπάντεχο.

Ο Νίκος Ψαρράς μπαίνει στη καθημερινή σειρά εποχής του ΑΝΤ1 και θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Σταμάτη Μαυρουδή. Ο τελευταίος είναι ο σύζυγος της Βιολέτας, με τον οποίο ποτέ δεν πήρε διαζύγιο καθώς εκείνος την εγκατέλειψε για τα μάτια μιας τραγουδίστριας.  Ο Σταμάτης Μαυρουδής άφησε πίσω του χρέη και μια Βιολέτα ντροπιασμένη και καταρρακωμένη. Η επιστροφή του, την πλέον ακατάλληλη στιγμή, θα φέρει ταραχές όχι μόνο στη σχέση της Βιολέτας και του Μιλτιάδη αλλά και σε ολόκληρο το χωριό.

Δείτε το τρέιλερ

Δείτε ακόμη

Ξένα ΜΜΕ: Η Τζούλια Ρόμπερτς το τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο Κλούνεϊ – Αμάλ;
“Αντλώ δύναμη από τη Μάγδα Φύσσα για να ερμηνεύσω τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες”
Θετικός στον ιό ο Ντι Ελ Χιούγκλι – Κατέρρευσε στη σκηνή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις