Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σφαίρα Μενίδι: Νέος τρόμος στην περιοχή, από γλέντι που έκαναν Ρομά
ΕΛΛΑΔΑ

Σφαίρα Μενίδι: Νέος τρόμος στην περιοχή, από γλέντι που έκαναν Ρομά

Σφαίρα Μενίδι: Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση, εκτιμούν ότι η σφαίρα έφυγα από όπλο Ρομά.

Σφαίρα Μενίδι: Σοκάρει η μαρτυρία μητέρας τρίχρονου κοριτσιού στο Μενίδι, που είδε σφαίρα 9mm καρφωμένη στο ποδήλατο του, σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, έξω από το δωμάτιο του. «Είχαμε Άγιο διότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, λείπαμε από το σπίτι» λέει η μητέρα στο protothema.gr. Η νεαρή δεν δίνει τα στοιχεία της από φόβο, μιας και η πολυκατοικία της απέχει λίγα μόλις μέτρα από συνοικία αθίγγανων, ορισμένοι εκ των οποίων χαρακτηρίζονται ως τρόμος της περιοχής. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση, εκτιμούν ότι η σφαίρα έφυγα από όπλο Ρομά, κατά την διάρκεια ξέφρενων γλεντιών που οργανώθηκαν το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, όπου μάλιστα σημειώθηκαν επεισόδια με τους αστυνομικούς που έσπευσαν να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις.

Οι Ρομά πετούσαν πέτρες, έβριζαν και οι αστυνομικοί απάντησαν με προσαγωγές. Αδιάψευστος μάρτυρας βίντεο που ανέβασε νεαρός τσιγγάνος στην εφαρμογή Tik Tok, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να δημιουργήσει μικρά video. Μέσα σε αυτή την φορτισμένη ατμόσφαιρα, σε στιγμές κεφιού ή έντασης, χωρίς να έχει προσδιοριστεί η ακριβής χρονική στιγμή, ακούστηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, αρκετοί πυροβολισμοί από το σημείο όπου διεξάγονταν τα τσιγγάνικα γλέντια. «Πολύ συχνά ακούμε πυροβολισμούς έτσι κι αλλιώς» θα πει η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού. Μόνο που δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε η μέρα που μια απ’ αυτές τις «αδέσποτες» σφαίρες θα έπεφτε στο σημείο του μπαλκονιού που παίζει το παιδί της, μπροστά ακριβώς από το δωμάτιο της.

«Όταν είδαμε την σφαίρα πανικοβληθήκαμε, ευτυχώς η μικρή μας δεν κατάλαβε τι ακριβώς συμβαίνει» Η αστυνομία της χτύπησε το κουδούνι 20 λεπτά μετά το τηλεφώνημα της στην Άμεση Δράση. Πήραν το εύρημα και το έστειλαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με το protothema.

Δείτε ακόμη

200 άτομα σε αρραβώνα Ρομά, αλλά τους… διέλυσε το drone (video)

Προβληματισμός στην ιατρική κοινότητα για τον 35χρονο – Τι καταγγέλλει η οικογένεια
Η θεραπευτική μελέτη με πλάσμα αίματος από Έλληνες γιατρούς που δίνει ελπίδες
Ψάχνουν παντού τους ληστές που βίασαν 66χρονη στην Ηλεία – Οι εφιαλτικές στιγμές
Πέτσας για άρση μέτρων: Ανοίγουν στις 27 Απριλίου υποθηκοφυλακεία, Πρωτοδικεία και Ειρηνοδικεία
Μετωπική Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή για την οικονομία
Στην εντατική ο Φίλιππος Καμπούρης μετά από εγκεφαλικό
Πώς η “πληγωμένη” Ελλάδα κατάφερε να ξεφύγει τον κίνδυνο – Η ανάλυση του Time
Σε καραντίνα το Κρανίδι – Τεστ σε αστυνομικούς και εργαζόμενους, αυστηρά τα μέτρα
Επιχείρηση “κανονικότητα” – Το σχέδιο του Μαξίμου για την άρση των μέτρων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις