Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καμπούρης εγκεφαλικό: Τι λέει η σύζυγός του για την υγεία του
ΕΛΛΑΔΑ

Καμπούρης εγκεφαλικό: Τι λέει η σύζυγός του για την υγεία του

Καμπούρης εγκεφαλικό: Ο Φίλιππος Καμπούρης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μάλιστα νοσηλεύτηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Καμπούρης εγκεφαλικό: Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μεταφέρθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Φίλιππος Καμπούρης. Ο Φίλιππος Καμπούρης βρίσκεται στο νοσοκομείο αφού αργά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου αισθάνθηκε μεγάλη δυσφορία. Ο δημοσιογράφος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μάλιστα νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Πλέον έχει βγει από την εντατική και η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Στάμου, ο Φίλιππος Καμπούρης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Στάμου, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Φίλιππου Καμπούρη και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:
«Στο Νοσοκομείο »METROPOLITAN» με Ελαφρύ Εγκεφαλικό Επεισόδιο Nνοσηλεύεται ο Γνωστός Δημοσιογράφος και Παρουσιαστής όπως μας ενημέρωσε η Συνεργάτης του Νικόλ Κλάδη… Αισιόδοξοι οι Γιατροί για τον Δημοφιλή Παρουσιαστή. Απαγορεύτηκε η Είσοδος στην Σύζυγό του,συγγενείς και Φίλους λόγω τής Πανδημίας… Όλοι Προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά για ταχεία ανάρρωση τού Καλού Φίλου μας …».

Τι είπε η σύζυγος του παρουσιαστή

Ο παρουσιαστής αισθάνθηκε πόνο και μούδιασμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και η σύζυγός του Άννα Συνούλη κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Η σύζυγος του παρουσιαστή μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε αλλά και για το πώς είναι η κατάσταση της υγείας του.

«Είναι αρκετά καλύτερα, τον είχαν βάλει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, τον έβγαλαν τώρα. Θα φύγουμε σε δύο μέρες. Διερευνούν την αιτία. Ναι μεν είχε υψηλή πίεση 21 όταν έγινε, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς την αιτία, ακόμα. Είχαμε φάει τη μαγειρίτσα, παίζαμε ένα επιτραπέζιο και 40 λεπτά μετά την Ανάσταση έγινε! Σηκώθηκε απότομα από το τραπέζι κράταγε την αριστερή του πλευρά, είχε στραβώσει το στόμα του και μου λέει “Άννα πάρε το 166 γιατί παθαίνω ή εγκεφαλικό ή έμφραγμα”. Κάθεται στον καναπέ, του παίρνω την πίεση, είχε 21. Δεν περιγράφεται αυτό που μας συνέβη, από καμία πλευρά».

Δείτε ακόμα

Σοκ για τον θάνατο του 35χρονου – “Ήταν μια χαρά”, λέει συγγενής του

Εκτάκτως στο Κρανίδι ο Χαρδαλιάς – Πολλά τα κρούσματα στη δομή

Αντιδράσεις για τη φωτογραφία του Μουτζούρη σε καφενείο – Την “κατέβασε” μετά τις καταγγελίες

Μια νέα πραγματικότητα: Πώς θα είναι η ζωή μας μετά τον Covid 19

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις