Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μουτζούρης καφενείο: Αγκαλιά και καφέ σε ανοιχτό καφενείο στην Αγιάσο
ΕΛΛΑΔΑ

Μουτζούρης καφενείο: Αγκαλιά και καφέ σε ανοιχτό καφενείο στην Αγιάσο

Μουτζούρης καφενείο: Όπως σημειώνει η lesvospost μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας από άλλο ΜΜΕ της Λέσβου και τις καταγγελίες από τον κ. Σπιλανη η φωτογραφία και η ανάρτηση του περιφερειάρχη διαγράφτηκε.

Μουτζούρης καφενείο: Σάλο έχει προκαλέσει στη Λέσβο η συμπεριφορά του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος ανάρτησε στο λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια φωτογραφία, την οποία μετά τις καταγγελίες της Συμπαράταξης Πολιτών διέγραψε που τον δείχνει σε καφενείο στην Αγιάσο με παρέα και χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο κοινωνικής αποστασιοποίησης.

 Η Ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών

“Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θεωρεί διπλά προκλητική τη στάση του Περιφερειάρχη: όχι απλά παρανομεί ενώ ως Κυβερνήτης του τόπου θα έπρεπε να εφαρμόζει τον νόμο, αλλά προβάλει προκλητικά την ενέργεια του αυτή. Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν μερικές μέρες οργάνωσε δια περιφοράς ΠΣ λόγω κοροναϊού.

Υποκρισίες

Περιφερειάρχης εναντίον κορονοϊού σημειώσατε…

Υπεροπτικά εμφανίζεται να αντιμετωπίζει τον κορονοϊό τις τελευταίες μέρες ο κ. Περιφερειάρχης. Μήπως πήρε το ελεύθερο απ τον κ. Χαρδαλιά;

Σίγουρα πάντως είναι πρόσκληση προς τους πολίτες του ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ , που δεν μπόρεσαν να δουν αυτές τις μέρες τα αγαπημένα τους πρόσωπα ακόμα και στο διπλανό χωριό, ή απέναντι στις επιχειρήσεις που ανεβαίνουν- και θα εξακολουθήσουν για καιρό- το δικό τους Γολγοθά ο κ.Περιφερειάρχης να προκαλεί με την συμπεριφορά του.

Πότε σιγοντάροντας τον ιερέα της Χίου που άνοιξε το Ναό παρά την απαγόρευση και σήμερα φωτογραφιζόμενος να απολαμβάνει τον καφέ του , σε ανοιχτό καφέ!!!! της Αγιάσου με παρέα και μάλιστα χωρίς την τήρηση μέτρων αποφυγής συγχρωτισμού.

Ξεχνάει μάλλον ότι η θέση του, του επιβάλλει να προασπίζεται τη δημόσια Υγεία και όχι να την εκθέτει σε κίνδυνο όπως και τους συμπολίτες μας…”

Όπως σημειώνει η lesvospost μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας από άλλο ΜΜΕ της Λέσβου και τις καταγγελίες από τον κ .Σπιλανη η φωτογραφία και η ανάρτηση του περιφερειάρχη διαγράφτηκε.

Δείτε ακόμη

Μια νέα πραγματικότητα: Πώς θα είναι η ζωή μας μετά τον Covid 19
Ετοίμαζαν εισβολή στην Ανάσταση με λοστό, μολότοφ και κροτίδες

Στους 119 οι νεκροί -Πέθανε 35χρονος, χωρίς υποκείμενο νόσημα

«Περαστικά κύριε Περικλή» – Η στιγμή που 79χρονος βγαίνει από τη ΜΕΘ
Προειδοποίηση Μόσιαλου: Η χαλάρωση των μέτρων μπορεί να προκαλέσει διασπορά του κορονοϊού
Αντίστροφη μέτρηση για άρση των μέτρων – Ποια η πιθανή ημερομηνία
1.443 νεκροί σε ένα 24ωρο στις ΗΠΑ -Μείωση του ημερήσιου αριθμού θανάτων
Νέο “μαύρο” ρεκόρ στην Τουρκία – Ο Ερντογάν ανακοίνωσε αυστηρότερα μέτρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις