Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρανίδι κρούσματα – κορονοϊός: Θετικοί 150 μετανάστες στη δομή
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ

Κρανίδι κρούσματα – κορονοϊός: Θετικοί 150 μετανάστες στη δομή

Κρανίδι κρούσματα - κορονοϊός: Στο Κρανίδι μεταβαίνει εκτάκτως ο Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προκύψει και άλλα θετικά κρούσματα ανάμεσα στους φιλοξενούμενους της δομής προσφύγων.

Κρανίδι κρούσματα – κορονοϊός: Θετικά στον κορωνοϊό βρέθηκαν 150 άτομα στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εξερχόμενος πριν από λίγο από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, όπου ήταν σε σύσκεψη με συνεργάτες του και τον καθηγητή λοιμωξιολόγο Σωυτήρη Τσιόδρα, είχε συνομιλία με καταστηματάρχες στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Ευαγγελιστρίας στο κέντρο της Αθήνας. Σε ερώτηση του προέδρου των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κύριο Ανδρέα Μαρτζάκλη πότε θα ανοίξει τα μαγαζιά γιατί ο κλάδος υποφέρει, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε σε υψηλό τόνο: «Έχουμε 150 κρούσματα στο Κρανίδι, φεύγω, πηγαίνω εκεί τώρα. Ολα θα ανοίξουν στην ώρα τους».

Σημειώνεται ότι χθες εντοπίστηκε 28χρονη έγκυος, διαμένουσα στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι, θετική στον κορωνοϊό και αμέσως έσπευσαν στην περιοχή ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης. Όπως ενημέρωσε χθες το απόγευμα ο Σωτήρης Τσιόδρας σε τεστ για κορωνοϊό υπεβλήθησαν και οι 475 διαμένοντας στη δομή μεταναστών, όλοι οι εργαζόμενοι εκεί αλλά και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου είχε μεταβεί η 28χρονη εγκυμονούσα.

Δείτε ακόμη

Θεοδωρικάκος: Έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο για την οικονομία – Έρχεται η ψηφιακή υπογραφή
Χαρίτσης: Χωρίς όριο το θράσος της κυβέρνησης για την κατάρτιση των επιστημόνων
Άδωνις: «Δεν θεωρούμε την φετινή χρονιά χαμένη»
Μια νέα πραγματικότητα: Πώς θα είναι η ζωή μας μετά τον Covid 19
Ετοίμαζαν εισβολή στην Ανάσταση με λοστό, μολότοφ και κροτίδες
Στους 119 οι νεκροί -Πέθανε 35χρονος, χωρίς υποκείμενο νόσημα
«Περαστικά κύριε Περικλή» – Η στιγμή που 79χρονος βγαίνει από τη ΜΕΘ
Προειδοποίηση Μόσιαλου: Η χαλάρωση των μέτρων μπορεί να προκαλέσει διασπορά του κορονοϊού
Αντίστροφη μέτρηση για άρση των μέτρων – Ποια η πιθανή ημερομηνία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις