Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκροί Ελλάδα τώρα: Κατέληξε 35χρονος
ΣΟΚ

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Κατέληξε 35χρονος

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Εκτός από τον 35χρονο που κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, την τελευταία του πνοή άφησε και ένας 75χρονος στον «Ευαγγελισμό».

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Τους 119 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα, καθώς, πέρα από τον 75χρονο, κατέληξε και 35χρονος στη Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος άνδρας από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο οποίος δεν είχε υποκείμενο νόσημα, πήγε στο νοσοκομείο Αγιος Δημήτριος, στην εφημερία στις 15/4, ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό, διασωληνώθηκε δύο ήμερες μετά και τελικά κατέληξε σήμερα.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστός ο θάνατος από κορωνοϊό 75χρονου άνδρα στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 75χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού από τις 27 Μαρτίου με υποκείμενο νόσημα κολπική μαργαρυγή, κατέληξε τα ξημερώματα.

Ο Μόσιαλος προειδοποιεί για τη “γρήγορη χαλάρωση”

Με συνέντευξή του στην Lifo ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος προειδοποιεί για τους κινδύνους που συνεπάγεται η επιστροφή στην κανονικότητα που σχεδιάζεται για τον μήνα Μάιο. Επισημαίνοντας ότι η επιστροφή των εργαζομένων στην εργασία μπορεί να προκαλέσει διασπορά της νόσου. Όπως όμως σημειώνει σε ανάρτησή του στο facebook, το ρίσκο μπορεί να περιοριστεί αν συμπεριφερθούμε πειθαρχημένα.

Γράφει ο Ηλίας Μόσιαλος:

H διαχείριση της επόμενης ημέρας πρέπει να λάβει υπόψη επίσης τα προβλήματα, τα οποία μπορούν να δημιουργηθούν, όχι μόνο τα οικονομικά προβλήματα, αλλά και τα προβλήματα υγείας που δεν έχουν σχέση με τον κορονοϊό και μπορεί να επιταθούν, εξαιτίας του παρατεταμένου εγκλεισμού.

Να μη θεωρήσουμε ότι η αποκλιμάκωση θα είναι χωρίς ρίσκο. Η αποκλιμάκωση έχει ρίσκο, γιατί δεν έχει εξαφανισθεί ο κορωνοϊός από τον πλανήτη. Όσο φεύγουμε από το “μένουμε σπίτι” και επιστρέφουμε στους εργασιακούς χώρους, ο κίνδυνος διασποράς της νόσου αυξάνει. Αυτό το ρίσκο μπορούμε να το περιορίσουμε, εάν συμπεριφερθούμε πειθαρχημένα και προστατεύουμε, ταυτόχρονα, τις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους.

Δείτε ακόμη

«Περαστικά κύριε Περικλή» – Η στιγμή που 79χρονος βγαίνει από τη ΜΕΘ
Μια νέα πραγματικότητα: Πώς θα είναι η ζωή μας μετά τον Covid 19
Προειδοποίηση Μόσιαλου: Η χαλάρωση των μέτρων μπορεί να προκαλέσει διασπορά του κορονοϊού
Αντίστροφη μέτρηση για άρση των μέτρων – Ποια η πιθανή ημερομηνία
1.443 νεκροί σε ένα 24ωρο στις ΗΠΑ -Μείωση του ημερήσιου αριθμού θανάτων
Νέο “μαύρο” ρεκόρ στην Τουρκία – Ο Ερντογάν ανακοίνωσε αυστηρότερα μέτρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις