Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βιασμός και ληστεία στην Ηλεία: Δεκάδες αστυνομικοί “χτενίζουν” την περιοχή
ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός και ληστεία στην Ηλεία: Δεκάδες αστυνομικοί “χτενίζουν” την περιοχή

Βιασμός και ληστεία στην Ηλεία: ι πωρωμένοι κακοποιοί, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, εισέβαλαν τη νύχτα της Κυριακής του Πάσχα στο σπίτι της άτυχης 66χρονης η οποία διαμένει μόνη και ζει φτωχικά.

Βιασμός και ληστεία στην Ηλεία: Ολονύκτιο μαρτύριο, που δεν χωρά ο νους του ανθρώπου υπέστη μια 66χρονη γυναίκα σε περιοχή της Νότιας Ηλείας με δράστες δύο κουκουλοφόρους, για  τον εντοπισμό και τη σύλληψη των οποίων έχει κινητοποιηθεί όλη η Αστυνομία του Νομού.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι πωρωμένοι κακοποιοί, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, εισέβαλαν τη νύχτα της Κυριακής του Πάσχα στο σπίτι της άτυχης 66χρονης η οποία διαμένει μόνη και ζει φτωχικά, τη χτύπησαν πάνω στο κρεβάτι της όπου την κρατούσαν ακινητοποιημένη, άρπαξαν λίγα κοσμήματα, τη βίασαν διαδοχικά και έψαχναν μέσα στη νύχτα να σηκώσουν χρήματα από το λογαριασμό της από Α.Τ.Μ της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες της Alphafreepress, τα ανθρωπόμορφα, που καταζητούν παντού οι αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, για να την αναγκάσουν να αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα έβαλαν φωτιά (!) στην κουβέρτα της τρομοκρατημένης γυναίκας, η οποία σιγά-σιγά  έκαιγε το σκέπασμα και την απειλούσαν ότι θα την κάψουν ζωντανή αν φύγουν χωρίς χρήματα.

Μάταια η γυναίκα που έζησε το μαρτύριο από τις 11 τη νύχτα της Κυριακής έως τα ξημερώματα της δευτέρας του Πάσχα τους έλεγε ότι δεν είχε χρήματα ότι ζούσε φτωχικά και τους παρακαλούσε να την λυπηθούν. Οι υψηλού αναστήματος κακοποιοί, που μιλούσαν ελληνικά, δεν οπισθοχωρούσαν.

Άρπαξαν την πιστωτική

Σε κάποια στιγμή βρήκαν την πιστωτικά κάρτα της γυναίκας, της απέσπασαν τον κωδικό και τότε ξεκίνησε δεύτερος γύρος της φρίκης. Ο ένας την κρατούσε ακίνητη στο κρεβάτι και ο δεύτερος, έφυγε μέσα στη νύχτα από το σπίτι με την κάρτα και πήγε σε Α.Τ.Μ να “σηκώσει” τα χρήματα. Εκεί όμως διαπίστωσε ότι ο λογαριασμός ήταν μηδενικός. Επανήλθε στο σπίτι όπου είχε διαπράξει τα όσα φρικιαστικά προαναφέρθηκαν, πήρε τον συνεργό του και εγκατέλειψαν σωστό σωματικό και ψυχικό ράκος την άτυχη γυναίκα η η οποία κατάφερε να συρθεί από το κρεβάτι και να ενημερώσει την αστυνομία.

Ανθρωποκυνηγητό για τους “ψηλούς”

Αστυνομικοί της ασφάλειας, της Άμεσης δράσης, ομάδα ΔΙ.ΑΣ, πήραν στοιχεία από την όποια περιγραφή των “ψηλών” σκληρών, απάνθρωπων κακοποιών και ξεκίνησαν τις έρευνες. Αστυνομικοί του Εγκληματολογικού Τμήματος που επίσης έσπευσαν στο σπίτι της 66χρονης, πήραν από όλα τα σημεία αποτυπώματα αλλά και στοιχεία DNA τα οποία σε περίπτωση προσαγωγής των δραστών, θα φανούν πολύ χρήσιμα. Γιατί απλούστατα θα γίνει ταυτοποίηση και δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν την παρουσία τους και τις κτηνώδεις πράξεις τους μέσα στο σπίτι με θύμα την ιδιοκτήτρια.

Σαρώνουν τα ΑΤΜ

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της Alphafreepress κλιμάκια αστυνομικών της Ασφάλειας  Ηλείας, σαρώνουν τα ΑΤΜ τα οποία είναι σε μια λογική ακτίνα από το σπίτι της 66χρονης γυναίκας για να διαπιστώσουν ποιο από αυτά χρησιμοποίησε ο δράστης. Ελπίζουν σε βιντεοληπτικό υλικό που σε συνδυασμό με τα άλλα στοιχεία θα τους οδηγήσει στη σύλληψη των επικίνδυνων ψυχικά διαταραγμένων ληστών-βιαστών, πριν επιχειρήσουν μια νέα κτηνωδία σε βάρος άλλης γυναίκας.

Δείτε ακόμη
Καραντίνα και απαγόρευση κυκλοφορίας στο Κρανίδι
Πέτσας για άρση μέτρων: Ανοίγουν στις 27 Απριλίου υποθηκοφυλακεία, Πρωτοδικεία και Ειρηνοδικεία
Μετωπική Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή για την οικονομία
Στην εντατική ο Φίλιππος Καμπούρης μετά από εγκεφαλικό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις