Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κάτια Δανδουλάκη: Το viral βίντεο με την Βίρνα Δράκου και ο κορονοϊός
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάτια Δανδουλάκη: Το viral βίντεο με την Βίρνα Δράκου και ο κορονοϊός

Κάτια Δανδουλάκη: Viral έχει γίνει το χιουμοριστικό βίντεο που κυκλοφορεί με την Κάτια Δανδουλάκη ως Βίρνα Δράκου να είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα.

Κάτια Δανδουλάκη: Η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη παραμένει όπως όλοι μας σε καραντίνα στο σπίτι της, παρακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία του κοροναϊού στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο. Με φόντο την πανδημία του κοροναϊού, ωστόσο η Κάτια Δανδουλάκη έγινε viral στα social media ως ως Βίρνα Δράκου. Viral έχει γίνει το χιουμοριστικό βίντεο που κυκλοφορεί με την Βίρνα Δράκου ως το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα.

Η αγαπημένη ηθοποιός που ενσάρκωνε το ρόλο στη «Λάμψη» έχει δει τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί στα social media και μάλιστα το διασκεδάζει ιδιαίτερα. «Είναι πάρα πολύ αστείο. Προσπαθούσα να θυμηθώ αν ήταν απλώς μια ιστορία για έναν ιό που έμοιαζε επιστημονικής φαντασίας. Όχι, γέλασα, μου το στέλνανε κατά δεκάδες και μετά το έστελνα εγώ» είπε η Κάτια Δανδουλάκη μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, δείχνοντας απολύτως ακομπλεξάριστη και με αίσθηση του χιούμορ.

https://www.instagram.com/p/B-oXhW1AA95/?utm_source=ig_embed

Κάτια Δανδουλάκη για Άγριες Μέλισσες

Όσο για τις «Άγριες Μέλισσες» είπε πώς ο ρόλος θα συνεχιστεί και εξέφρασε την ελπίδα πώς η δεύτερη σεζόν της σειράς θα βγει στον «αέρα» τον Φθινόπωρο αν και όπως είπε όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία των μέτρων για τον περιορισμό του κοροναϊού, που αυτή τη στιγμή έχουν βάλει στον πάγο τα γυρίσματα.

«Μου έχουν λείψει όλοι πάρα πολύ. Αυτές τις μέρες κάθομαι και βλέπω τις «Άγριες Μέλισσες». Είναι σαν να έχω φύγει από ένα μέρος που ήμουν. Είναι σαν να είναι δικοί μου άνθρωποι. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Το πιο λυπητερό για μένα είναι όταν κλείνει μια σειρά γιατί είναι σαν να αποχαιρετώ κάποιον που δε θα ξαναδώ».

«Μέσα σε αυτές τις τραγικές καταστάσεις, απόλαυσα τον ύπνο. Την πρώτη εβδομάδα κοιμόμουν 15 ώρες. Τώρα κοιμάμαι 9 ώρες, είμαι υγιής και έτοιμη για όλα. Ήμουν πολύ κουρασμένη, μου έλειπε ο ύπνος» είπε  η Κάτια Δανδουλάκη για τις ημέρες καραντίνας. «Έχουμε κάνει όλοι υπομονή, θα κάνουμε λίγη ακόμη και να κάνουμε μια νέα αρχή. Θα είναι λίγο πιο δύσκολα στην αρχή αλλά θα είμαστε πιο ενωμένοι» πρόσθεσε.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Κάτιας Δανδουλάκη

Δείτε ακόμα

«Είναι fake news»: Τα «email» για την επιστροφή των Μελισσών και η διάψευση του ΑΝΤ1

Ξεπούλησαν τα ρούχα του Alexander Wang για τη στήριξη του ΠΟΥ

«Εγώ είμαι ικανοποιημένη»: Η «κυρά – Ρίζω» σχολιάζει τις αμοιβές από τις Άγριες Μέλισσες

”I miss you, i love you”: O Marc Jacobs γιόρτασε την επέτειό του… διαδικτυακά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις