Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» αμοιβές: Η «κυρά – Ρίζω» σχολιάζει τους μισθούς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» αμοιβές: Η «κυρά – Ρίζω» σχολιάζει τους μισθούς

«Άγριες Μέλισσες» αμοιβές: Η ηθοποιός που στη δημοφιλή σειρά υποδύεται την κυρά Ρίζω αποκαλύπτει πως για εκείνη δεν είναι κριτήριο το οικονομικό.

«Άγριες Μέλισσες» αμοιβές: Τον τελευταίο καιρό πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τις αμοιβές των ηθοποιών σε σειρές που σημειώνουν επιτυχία και έχουν απήχηση στο κοινό. Η Ελένη Καρακάση που στις Άγριες Μέλισσες υποδύεται την κυρά Ρίζω απάντησε για τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί, σχετικά με τις αμοιβές κάποιων ηθοποιών στις Άγριες Μέλισσες.

Έγινε πολύς λόγος για χαμηλές αποδοχές στη σειρά Άγριες Μέλισσες. Τι ισχύει;

«Θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου. Σε σχέση με το τι υπήρχε πριν από δέκα χρόνια σίγουρα είναι πιο χαμηλές. Όμως από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την επιλογή και τα κριτήριά του. Πρέπει να σκεφτούμε τι σου προσφέρει η κάθε δουλειά. Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά που χάρισε αγάπη και αναγνωρισιμότητα σε συναδέλφους που δεν είχαν πριν. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένη για μένα. Ακόμη κι αν αποφασίσω να δουλέψω σε μια σειρά με λίγα χρήματα, γίνεται ή επειδή μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη δουλειά ή πιστεύω πολύ σε αυτή και πιστεύω πως θα μου φέρει κέρδος με άλλον τρόπο. Δεν αποφασίζω τις δουλειές μου με μόνο κριτήριο το οικονομικό», είπε στο TV Έθνος.

Oι αποκαλύψεις του «Μελέτη»

Στο περιοδικό ENJOY και τη Μαρία Ανδρέου μίλησε ο τηλεοπτικός «Μελέτης» από τις «Άγριες Μέλισσες», Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Ο Μελέτης, πέρα από τον Κλεομένη, έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια. «Για την Ανέτ, όπως έχουμε δει, ο Μελέτης έχει έναν αόρατο σεβασμό. Μακάρι να είναι όντως η μητέρα του, γιατί αυτό το παλικάρι, από το να εκτελεί εντολές φόνων από τον Δούκα, θα έχει μια καλύτερη τύχη και μοίρα».

«Από την άλλη, σκεφτείτε τι θα γίνει αν ο Μελέτης μάθει ότι είναι γιος της Ανέτ. Θα συνειδητοποιήσει ότι δολοφόνησε τον ξάδερφό του, τον Γιάννο, ότι μαχαίρωσε τον θείο του, ότι έκανε έρωτα με την πρώτη του ξαδέρφη και ότι όλα αυτά ο Δούκας, πέρα από την Πηνελόπη, τα ήξερε και τα άφησε να συμβούν». «Σκέφτομαι πολλές φορές, ο Μελέτης θα δεχτεί για μάνα του την Ανέτ ή θα της τα πει έξω από τα δόντια που τον παράτησε; Το μυστικό, αν αποκαλυφθεί, θα τον κάνει καλύτερο ή χειρότερο άνθρωπο; Γιατί, αυτομάτως, αυτό που τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, η Πηνελόπη και η αγάπη της, θα πρέπει ρεαλιστικά να σταματήσει. Πόσο τραγικά θα είναι όλα αυτά;».

Δείτε ακόμα

To προξενιό στο Διαφάνι που φέρνει τα «πάνω – κάτω»: Τρέχουν οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

«Πόσο τραγικά θα είναι όλα αυτά;»: Ο «Μελέτης» αποκαλύπτεις τις συγκλονιστικές εξελίξεις

«Δεν έχω ξαναπροσευχηθεί τόσο στη ζωή μου»: Η Pink περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές του ιού με τον γιο της

“Δεν ξέρω πού βρήκα τη δύναμη να αντέξω”- Η Ντάφι μιλά για την κόλαση που πέρασε στα χέρια του βιαστή της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις