Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Δωρεές για κορονοϊό: Ξεπούλησαν τα ρούχα του Alexander Wang
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δωρεές για κορονοϊό: Ξεπούλησαν τα ρούχα του Alexander Wang

Δωρεές για κορονοϊό: Ο σχεδιαστής μόδας τις μέρες της απομόνωσης λόγω της πανδημίας είναι πολύ δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δωρεές για κορονοϊό: Ο σχεδιαστής μόδας Alexander Wang διοργάνωσε διαδικτυακή πώληση δημιουργιών του από παλαιότερες συλλογές με στόχο να συνεισφέρει στις προσπάθειες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Με τίτλο «Vault» η on line πώληση ενδυμάτων και υποδημάτων του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας σε τιμές με σημαντική έκπτωση έκανε… θραύση αφού τα ρούχα και τα παπούτσια ξεπούλησαν νωρίτερα από το αναμενόμενο με αποτέλεσμα να μην είναι τώρα τίποτα διαθέσιμο. Μεταξύ άλλων πωλήθηκαν οι σήμα κατατεθέν μπότες του, τζιν σορτς και πλεχτά φορέματα και το 20% των εσόδων θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών του Ταμείου Αλληλεγγύης για την Αντιμετώπιση του Κορονωϊού του ΟΗΕ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ο σχεδιαστής μόδας τις μέρες της απομόνωσης λόγω της πανδημίας είναι πολύ δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάνει αναρτήσεις με βίντεο από τα παιδικά του χρόνια, δοκιμάζει νέες χορευτικές φιγούρες και επιδίδεται σε livestreaming με την ηθοποιό Alexa Demie. Το ενδιαφέρον ψυχαγωγικό περιεχόμενο δημοσιεύεται με το hashtag #WangFromHome.

View this post on Instagram

BEFORE THERE WAS TIKTOK…

A post shared by Alex Wang (@alexwangny) on

Δείτε ακόμη

“Τι λες καλέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου;” – Δεν δίνει τον μισθό της η Κανέλλη (vid)

Χορηγία – μαμούθ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την αντιμετώπιση του ιού

“Μαζί, θα βγούμε νικητές” – Οι επιχειρήσεις που βοήθησαν στη μάχη κατά του Covid 19

Ο Ραλφ Λόρεν δίνει 10 εκατομμύρια δολάρια για τον κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις