Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 124: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 12/4
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 124: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 12/4

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 124: Έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις με δυνατή πλοκή και οσκαρικές ερμηνείες.

Η τηλεοπτική σειρά του Ant1, “Άγριες Μέλισσες”, έχει καθηλώσει το κοινό της με τις ανατρεπτικές εξελίξεις που έχει σε κάθε επεισόδιο. Αναλυτικότερα, στο προηγούμενο επεισόδιο 123 της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε πως: Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη. Ο Μελέτης θα ανακαλύψει την μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα που είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει το λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Δείτε ακόμη: “Άγριες Μέλισσες”: Ο επόμενος ρόλος της Μιχαλάκη μετά την σειρά

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 124: Τι θα δούμε σήμερα

Ο Κωνσταντής συντετριμμένος από τα όσα έχει μάθει, προσπαθεί να το διαχειριστεί, ενώ ο Νικηφόρος έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο το συνεταιρισμό. Πώς θα το πάρει ο Μιλτιάδης μετά το τελεσίγραφο που έδωσε στον ανιψιό του; Όμως το σπίτι των Σεβαστών έχει να διαχειριστεί μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα τους ενώσει για λίγο σαν μία γροθιά.

Άγριες Μέλισσες

Η σύνδεση του Μελέτη με τους Άβαντες

Ο Γραμματικός συνδέει το Μελέτη με τους Άβαντες τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθεια του είναι χρήσιμη για να φτάσει στο δολοφόνο του Θέμελη. Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδερφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα. Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο στο χωριό ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για το γάμο.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 124: Trailer

Δείτε ακόμη:

Καρακάση για “Άγριες Μέλισσες”: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στην τρίτη σεζόν
“Άγριες Μέλισσες”: Πώς αντιδρά η μικρότερη κόρη της Παπαθωμά, όταν την βλέπει στην σειρά
Ο λόγος που η Γεωργία Βασιλειάδου απέφευγε τα κοντινά πλάνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις