Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες – Καρακάση: Συνταρακτικές εξελίξεις στην τρίτη σεζόν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες – Καρακάση: Συνταρακτικές εξελίξεις στην τρίτη σεζόν

Άγριες Μέλισσες - Καρακάση: Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι αναμένονται ανατροπές στην τρίτη σεζόν της σειράς.

Η Ελένη Καρακάση κάθισε στον καναπέ του “Έλα Χαμογέλα” και μίλησε για όλα στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου. Η ηθοποιός που την βλέπουμε φέτος στην τηλεοπτική σειρά του Ant1 “Άγριες Μέλισσες“, είπε μεταξύ άλλων ότι έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο σίριαλ. «Όταν διαβάζω τα σενάρια λέω «δεν φαντάζεστε τι θα γίνει παρακάτω»! Δεν περίμενα ότι η Ελένη και ο Λάμπρος θα παντρεύονταν μέσα στη χρονιά, ήρθε πολύ ξαφνικό αυτό το πράγμα. Και θα δείτε και άλλα πράγματα, δεν μπορώ να σας πω αλλά γίνεται χαμός», ανέφερε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Άγριες Μέλισσες Ρίζω

Για το τι ακριβώς θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες του χρόνου, η Ελένη Καρακάση είπε τα εξής:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολα να δούμε του χρόνου την ιστορία στην πολύ αρχή της, θα πρέπει να βρεις τους ηθοποιούς στην πολύ νεαρή τους ηλικία. Έγινε ένα επεισόδιο που ήταν ένα μεγάλο φλας μπακ στο 1920. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να πας όλη σου τη σειρά στο 1920. Νομίζω ότι θα δούμε τη φυσική συνέχεια. Χρονικά είμαστε στο 1966 και το 1967 ήρθε η Χούντα, οπότε μπαίνουμε σε ένα πολύ δυνατό κομμάτι της ελληνικής ιστορίας. Φαντάζομαι ότι, όπως έγινε και πέρυσι που κάποιοι ρόλοι που ήταν πολύ στα κόκκινα πέθαναν στις Άγριες Μέλισσες, δεν ξέρω αν θα γίνει και φέτος αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουμε ανανέωση».

Καρακάση για “Άγριες Μέλισσες”: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση για την τρίτη σεζόν»

H Ελένη Καρακάση σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συνεργασία της στην σειρά αλλά και για το επαγγελματικό της μέλλον.

Μετά από ενάμιση χρόνο που έχεις μπει στην ψυχολογία αυτής της γυναίκας, τι έχεις αγαπήσει σε εκείνη;

Η Ρίζω είναι ένας άνθρωπος που καταπιάνεται με τα πάντα. Δεν κολλά μπροστά-σε τίποτα, ακόμα και στην προοπτική του να κάνουν ένα συνεταιρισμό οι γυναίκες. Στηρίζει, βοηθά μέχρι τελευταία στιγμή τα κορίτσια. Παρόλο που αγαπά το κουσκούς, όταν χρειάζεται να κρατήσει το στόμα της κλειστό, δεν πρόκειται να το ανοίξει ακόμα και φάλαγγα να της κάνουν! Ξέρει πότε πρέπει να μιλήσει και πότε όχι και το έχει αποδείξει. Αγαπά βαθιά τους ανθρώπους.

Άγριες Μέλισσες Ρίζω

Θα πάρει θέση στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις αδελφές Σιαμίρη και στον Νικηφόρο αναφορικά με την κηδεμονία του Σέργιου;

Η Δρόσω ζητά από τον Φανούρη και τη Ρίζω, αν κληθούν από το δικαστήριο, να καταθέσουν αυτά που ξέρουν και εκείνη τη διαβεβαιώνει πως, αν χρειαστεί, θα πει την αλήθεια.

Άγριες Μέλισσες Ρίζω

Η σειρά παίρνει παράταση για την επόμενη σεζόν

Δεν μου έχει γίνει πρόταση για την τρίτη χρονιά, Θα είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι στη σειρά, γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα. Με πολύ μεγάλη αγάπη θα συμμετείχα. Ό,τι αναλαμβάνω θέλω να κάνει τον κύκλο του, από την άλλη όμως, αν οι σεναριογράφοι νιώσουν ότι ο ρόλος έχει εξαντληθεί, θα το καταλάβω, είπε στο 7 μέρες Tv.

Άγριες Μέλισσες Ρίζω

Δείτε ακόμη:

“Άγριες Μέλισσες”: Πώς αντιδρά η μικρότερη κόρη της Παπαθωμά, όταν την βλέπει στην σειρά
“Άγριες Μέλισσες”: Ο επόμενος ρόλος της Μιχαλάκη μετά την σειρά
Ο λόγος που η Γεωργία Βασιλειάδου απέφευγε τα κοντινά πλάνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις