Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες – Παπαθωμά: Πώς αντιδρά η μικρότερη κόρη της, όταν την βλέπει στην σειρά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες – Παπαθωμά: Πώς αντιδρά η μικρότερη κόρη της, όταν την βλέπει στην σειρά

Άγριες Μέλισσες - Παπαθωμά: Η Σίσσυ Χρηστίδου καλωσόρισε στον καναπέ της, την ηθοποιό.

Η Θεοφανία Παπαθωμά, που υποδύεται την Βιολέτα στην τηλεοπτική σειρά του Ant1 “Άγριες Μέλισσες“, κάθισε σήμερα στον καναπέ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Με ευχάριστη διάθεση, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο που αντιδρά η μικρότερη κόρη της, όταν τη βλέπει στο επιτυχημένο σίριαλ. «Πρώτος ρόλος είναι της μητρότητας και μετά έρχονται όλα τα άλλα, έτσι πρέπει να είναι» είπε η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Άγριες Μέλισσες Βιολέτα

Δείτε ακόμη: Ο Ντάνιελ Κρεγκ έρχεται στην Ελλάδα για γυρίσματα – Η παραγωγή του Netflix

Τα τρία της παιδιά είναι όλος ο κόσμος για εκείνη αφού από πολύ νωρίς ένιωσε την επιθυμία να γίνει μητέρα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θαύμα της εμπειρίας που έζησε όταν πήρε την απόφαση να γεννήσει μόνη στο σπίτι, μία εμπειρία που θα ήθελε να έχει ζήσει από τη γέννα της πρώτης της κόρης αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω. Είπε ότι τα παιδιά και ο σύζυγός της έλειπαν και η μαία μάλιστα άργησε να έρθει, άρα η ηθοποιός ήταν ολομόναχη. «Ήταν μία φανταστική εμπειρία που δεν αλλάζω με τίποτα. Βιώνεις τη γέννηση του παιδιού σου με όλη την ιερότητα όπως ακριβώς πρέπει. Δεν φοβήθηκα γιατί έχω εμπιστοσύνη στο σώμα μου και στον Θεό. Ξέρω να ακούω το σώμα μου» τόνισε.

Άγριες Μέλισσες Βιολέτα

“Άγριες Μέλισσες”: Τι είπε η Θεοφανία Παπαθωμά για την σειρά

Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την επιτυχία των «Άγριων Μελισσών», αλλά και πως αντιλαμβάνονται τα παιδιά της το ότι τη βλέπουν στην τηλεόραση. Αστεία είναι η αντίδραση της μικρής της κόρης που δεν θέλει καθόλου να βλέπει τη σειρά εξαιτίας του… Δούκα Σεβαστού (ρόλο που ερμηνεύει ο Λεωνίδας Κακούρης) κι όποτε την πετυχαίνει αρχίζει τις φωνές. «Η μικρή τα νεύρα της, δεν θέλει καθόλου να το βλέπει. Λέει “όχι Δούκα, όχι Δούκα”, η Αγάπη (σ.σ. η μεγαλύτερη κόρη της) θέλει να το βλέπει, της αρέσει πάρα πολύ. Δε ξέρω πώς το αντιλαμβάνονται, η αλήθεια είναι. Η μικρή μου λέει “γιατί δύο μαμάδες; Εσύ και αυτή”. Τι να της πω; Ότι αυτή είναι ψεύτικη; Είναι δύσκολο να το κατανοήσει» ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε ακόμη:

“Άγριες Μέλισσες”: Ο επόμενος ρόλος της Μιχαλάκη μετά την σειρά
Ο λόγος που η Γεωργία Βασιλειάδου απέφευγε τα κοντινά πλάνα
“Άγριες Μέλισσες”: Σοκάρουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις