Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες – Δρόσω: Ο επόμενος ρόλος μετά την σειρά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες – Δρόσω: Ο επόμενος ρόλος μετά την σειρά

Άγριες Μέλισσες - Δρόσω: Τα νέα επαγγελματικά βήματα της ηθοποιού.

Η Δανάη Μιχαλάκη αναδύχθηκε μέσα από τον ρόλο της Δρόσως στην τηλεοπτική σειρά του Ant1,”Άγριες Μέλισσες“, Παρ’ όλα αυτά η νέα ερμηνεία της δεν θα θυμίζει σε τίποτα το τηλεοπτικό Διαφάνι. Σύμφωνα με τη Real Life, η νεαρή ηθοποιός συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στη θρυλική παράσταση “Σεσουάρ για Δολοφόνους”. Η θεατρική παράσταση που ανέβαινε για παραπάνω από μία δεκαετία στο θέατρο “Αποθήκη”, μεταφέρεται σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη στο θέατρο “Λαμπέτη” με τη Δανάη Μιχαλάκη στον ρόλο της νεαρής κομμώτριας! Στην παράσταση έγινε γνωστό μέσα από το YouFly πως έχουν “κλείσει” ο Μέμος Μπεγνής και η Τζένη Θεωνά, ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής ακόμα αναζητούν τον βασικό πρωταγωνιστή που θα υποδυθεί τον κομμωτή Λέπουρα.

Δανάη Μιχαλάκη

Δείτε ακόμη: “Άγριες Μέλισσες”: Σοκάρουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Παπαγεωργίου: Το ενδεχόμενο συνεργασίας με την σύντροφο του Δανάη Μιχαλάκη

Για την επαγγελματική του πορεία μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος εκτός από την καριέρα του στην υποκριτική, έχει και τη δική του μπάντα “Polkar” όπου και μπορεί να εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του. Ο γνωστός καλλιτέχνης παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στην σύντροφό του.

Δανάη Μιχαλάκη

Αν έπρεπε να διαλέξεις να κάνεις περιοδεία με τους Ρolkar το καλοκαίρι ή να παίξεις στο θέατρο, τι θα έκανες;

Κατ’ αρχάς, αν όλα πάνε καλά, θα κάνω και τα δύο. Θα είμαι σε μια παράσταση στο Φεστιβάλ Αθηνών, τον «Αίαντα», που θα κάνουμε μαζί με τον Σίμο Κοκάλα. Δηλαδή ο Σίμος θα σκηνοθετήσει κι εγώ θα παίζω στην παράσταση μαζί με πολύ ωραίους συναδέλφους. Ακόμη, θα τρέξω τον «Αρίστο», που είναι σκηνοθεσία μου, σε κάποιες παραστάσεις επιλεγμένες σε άλλες πόλεις και παράλληλα θα κάνω κάποιες συναυλίες με τους Ρolkar και στην Αθήνα και στην Περιφέρεια. Θέλω να σου πω ότι θεωρητικά θα κάνω όλη την τριπλέτα με την οποία ασχολούμαι.

Δανάη Μιχαλάκη

Θα πήγαινες έξω να δουλέψεις;

Οχι. Μου αρέσει πολύ να εκφράζομαι στη γλώσσα μου. Νιώθω ότι δεν μπορώ να εκφραστώ σε άλλη γλώσσα. Τραγουδάω σε ελληνικό στίχο, γιατί μου αρέσει το ηώς εκφράζομαι με τον ελληνικό στίχο. Έχω γράψει και κάποια τραγούδια αγγλόφωνα, αλλά δεν είναι το ίδιο. Νιώθω ότι τα πράγματα περνάνε από ένα φίλτρο. Αντίστοιχα νιώθω ότι στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ κομβικά και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, αν αξίζει πάνω σε ένα τραπέζι να ακουμπάς ένα λουλούδι, είναι στην Ελλάδα. Ποτέ δεν είχα τη φιλοδοξία να πάω στην Αμερική, να κυνηγήσω κάποια καριέρα εκεί. Θέλω σαν τρελός να γυρίσω όλο τον κόσμο. Αλλά προτιμώ να το κάνω ως τουρίστας.

Δανάη Μιχαλάκη

Επειδή τραγουδάτε κι εσύ και η Δανάη, μήπως σας δούμε καμιά φορά μαζί σε μιούζικαλ;

Δεν θα είχαμε πρόβλημα να δουλέψουμε μαζί, το έχουμε πει αυτό. Θα μας άρεσε, πιστεύω. Ξέρω ότι δεν θα θέλαμε -και το έχουμε συμφωνήσει- να μπούμε ποτέ σε μια σχέση ηθοποιού – σκηνοθέτη, γιατί νομίζω ότι αυτή είναι μια συνδιαλλαγή ρόλων που θα κουβαλάγαμε μετά και στο σπίτι. Και δεν θα μου άρεσε αυτό, να μπλέκονται δηλαδή οι ρόλοι.

Δανάη Μιχαλάκη

Δείτε ακόμη:

Ο λόγος που η Γεωργία Βασιλειάδου απέφευγε τα κοντινά πλάνα
Ο Ντάνιελ Κρεγκ έρχεται στην Ελλάδα για γυρίσματα – Η παραγωγή του Netflix
Το κινηματογραφικό δίδυμο Κλούνεϊ-Ρόμπερτς επιστρέφει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις