Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – κύπελλο: Internazionale!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – κύπελλο: Internazionale!

Ιταλία - κύπελλο: Σε ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης η Ιντερ επιβλήθηκε στο 97’ (!!!) 2-1 της Μίλαν των 10 παικτών και πέρασε στους “4”

Ιταλίακύπελλο: Μεγάλο ματς στο Σαν Σίρο, ντέρμπι σε όλα του και στα πάντα. Αποβολές, ξύλο, αντεγκλήσεις, γκολ, ανατροπή του σκορ. Τα πάντα! Και τελική νικήτρια η Ιντερ 2-1 τη Μίλαν, με γκολ στην εκπνοή. Τελικό σκορ 2-1 και οι νερατζούροι πήραν παλικαρίσια πρόκριση στην επόμενη φάση του coppa Italia. Εκεί όπου θα βρει αντίπαλο τη νικήτρια του ζευγαριού Γιουβεντους-Σπαλ.

Η Μίλαν ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο δυνατά και προηγήθηκε με τον Ζλάταν στο 31’, αλλά η Ιντερ δεν παράτησε το ματς, πίεσε και ζήτησε την ισοφάριση πριν το ημίχρονο. Ο Λουκάκου ήταν ισοπεδωτικός ανά περιπτώσεις και μόνο με φάουλ κοβόταν. Σε μία φάση του έγινε τριπλό φάουλ και διαμαρτυρήθηκε, αρπάχτηκε με τον Ιμπραήμοβιτς και πήραν από μία. κίτρινη. Για τον Ζλάταν ήταν η πρώτη και στο 58 είδε δεύτερη που τον έστειλε για ντους νωρίτερα!

Τεράσρτια νίκη στο 97 η Ιντερ

Ιταλία – κύπελλο: Η ανατροπή

Με παίκτη παραπάνω η ήδη ανεβασμένη Ιντερ κέρδισε μέτρα και στο 71’ ο Λουκάκου έφερε το ματς στα ίσα. Η Μίλαν πια προσπάθησε να τραβήξει το ματς στα άκρα και να το πάει σε παράταση και ει δυνατόν στα πέναλτι. Ομως σε ματς με συνεχείς κοκορομαχίες και διακοπές είχε 7΄ καθυστερήσεις. Αρα και παραπάνω χρόνο για την Ιντερ να βρει τη μια επίθεση. Την οποία την δημιούργησε στο ακροτελεύτιο του έξτρα χρόνου και με τον Ερικσεν να πάρει τη νίκη 2-1 και την πρόκριση.

αποβληθηκε ο Ζλαταν

Δείτε ακόμη: 

Επιστρέφει σταδιακά και σε περιορισμένα νουμερα ο κόσμος στο ΝΒΑ
Αύριο Τρίτη έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σίντζι Καγκάβα
Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις