Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – Serie A: Ανετα η Γιουβέντους
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – Serie A: Ανετα η Γιουβέντους

Ιταλία - Serie A: 2-0 την Μπολόνια πλησιάζει την κορυφή - Ακόμα μία νίκη η φορμαρισμένη Λάτσιο - Ηττα με ανατροπή για τη Νάπολι 3-1 από τη Βερόνα 

ΙταλίαSerie A: Με άνετη νίκη προχώρησε η Γιουβέντους 2-0 την Μπολόνια. Οι Μπιανκονέρι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις γκέλες των Ίντερ, Μίλαν και πήραν σημαντικό τρίποντο. Με το οποίο μείωσαν στους εφτά από την κορυφή και έχουν και ματς λιγότερο. Έτσι πλέον μπορεί η Μίλαν να αναδείχτηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, η μάχη όμως για το σκουντέτο δεν το έχει ανάψει για τα καλά. Τα γκολ της νίκης της Γιουβέντους πέτυχαν ο Αρτούρ στο 15’ και ο ΜακΚένι στο 71’.

Στα άλλα παιχνίδια που ολοκλήρωσαν την 19η αγωνιστική της Σέριε Α, ξεχώρισε ήττα της Νάπολι από τη Βερόνα 3-1. Ήττα, μάλιστα, η οποία ήρθε με ανατροπη, αφού η Νάπολι προηγήθηκε με τον Λοθάνο (1’) και η Βερόνα το γύρισε με Ντιμάρκο (34’), Μπαράκ (62’) και Ζακάνι (79’). 

ήττα για τη Νάπολι στη ΒΕρόνα

Ιταλία – Serie A: Φορμαρισμένη η Λάτσιο

Η Τζένοα επιβλήθηκε 1-0 της Κάλιαρι, η Σαμπντόρια υπέταξε 2-0 την Πάρμα εκτός έδρας, ενώ ακόμα μία σημαντική νίκη πέτυχε η φορμαρισμένη Λάτσιο 2-1 τη Σασουόλο με αναρτροπή (Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ιμόμπιλε τα τέρματά της.

σε φόρμα η Λάτσιο

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις