Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Τρίποντη επιστροφή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Τρίποντη επιστροφή

Σούπερ Λιγκ - 18η αγωνιστική: Ο Άρης μακράν ανώτερος του εξαφανισμένου Απόλλωνα κέρδισε 1-0 και μπορούσε και 1-2 γκολ ακόμα

Σούπερ Λιγκ18η αγωνιστική: Πήγε πολύ το σερί των τριών αγώνων χωρίς Νίκη για τον Άρη και επέστρεψε στις επιτυχίες στη Ριζούπολη με διπλό, 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Άρης ήταν καταφανώς ανώτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μάλιστα για μία περίπου αγωνιστική ώρα κυριάρχησε και μπορούσε να έχει πετύχει παραπάνω από δύο τέρματα ακόμα. Από την πλευρά του ο Απόλλων δεν έδειξε απολύτως τίποτα. Και δίκαια συνέχισε να έχει ιδιαίτερα άσχημο απολογισμό μέσα στο γήπεδο του. Είναι χαρακτηριστικό πως μαζί με το σημερινό παιχνίδι έχει 24 ματς εντός έδρας με μόλις δύο νίκες.

Οι κίτρινοι μπήκαν πολύ δυνατά και σε 20 λεπτά είχαν 3-4 μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν. Μπερτόγλιο και Μαντσίνι ήταν οι κινητήριοι μοχλοί της ομάδας από την Θεσσαλονίκη αλλά ο Ιωάννου έδωσε την λύσεις στο σκοράρισμα. Ήταν στο 18’ όταν σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ δημιουργήθηκε χάος μέσα στην περιοχή. Μέσα από έναν όμιλο παικτών όμως ο Ιωάννου βρήκε την ψυχραιμία να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Βέρχουλστ για το 1-0.

Ο Ιωαννου σκοραρει

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά σε δυο τρεις περιπτώσεις χάθηκαν πολύ καλές ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Οι φάσεις με Μπρούνο Γκάμα και Μπερτόγλιο, αλλά και ένα βιαστικό πλασέ του Λούκας Σάσα στο 52’ οι κορυφαίες στιγμές του Αρεως στοπ β’ μέρος. Ο Απόλλων έβγαλε αντίδραση και άρχισε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλη φάση δεν έβγαλε, όμως ο Άκης Μάντζιος ενίσχυσε την γραμμή ανάσχεσης του. Με ένα τρίτο αμυντικό χαφ ρίχνοντας τον Κάτσε στο ματς. Αυτή η κινηση ουσιαστικά “σκότωσε” το ματς, αφού στο φινάλε μεγάλη ευκαιρία δεν έγινε.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Ιωάννου 18’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Τριανταφύλλου, Κολοσιώνης. VAR: Γιουγκ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Μπεντινέλι (Μουνιέ 68’), Φατιόν (Κιτόκο 68’), Κάλισιρ (Βιτλής 28’), Φερνάντεζ (Βάρκας 84’ ), Τσιλούλης, Ντάουντα.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Ιωάννου (Λόπεθ 86’), Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόγλιο (Ματέο Γκαρσία 73’), Σίλβα (Κάτσε 63’), Μπρούνο Γκάμα (Μάνος 73’), Μαντσίνι (Σάκιτς 86’).

ανωτερος ο Αρης

Δείτε ακόμη: 

Θετικός στον κορονοϊό ο Ζιντάν
Τα βρήκε με Μαρσέιγ, μένει ελεύθερος και έρχεται στον Άρη ο Μήτρογλου
Πιτίνο: Θα διευκολύνω την ηγεσία της ΕΟΚ σε κάθε της απόφαση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις