Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Μπαράλες-ΑΕΛ 1-0
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Μπαράλες-ΑΕΛ 1-0

Σούπερ Λιγκ - 18η αγωνιστική: Ο Αστέρας Τρίπολης με σκόρερ τον μόνιμο λυτρωτή του επιβλήθηκε 1-0 της Λάρισας και μείωσε στον πόντο από την 5η θέση

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστικήΜία σπουδαία νίκη κατέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης, επιβλήθηκε 1-0 της Α.Ε.Λ. πάτησε εξάδα και μισή στον πόντο από την πέμπτη θέση. Έτσι, 18 αγωνιστικές μετά την πρεμιέρα, οι Αρκάδες εξακολουθούν να βρίσκονται στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και αυτό έχοντας κάνει ήδη μία μίνι κοιλιά, η οποία δεν φαίνεται να τους κοστίζει. Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας Τρίπολης είχε μακράν κατοχή μπάλας και επέβαλε το ρυθμό του. Η Λάρισα ως επί το πλείστον αμυνόταν, μάλιστα με περίπου ιδανικό τρόπο αφού δεν επέτρεψε την μεγάλη ευκαιρία στα καρέ της. 

Ως εκτούτου στα πρώτα 45 λεπτά δεν καταγράφονται παρά μόνο μερικές ενδιαφέρουσες φάσεις. Κάποιες πρωτοβουλίες του ζητώ ένα καλό σουτ του Ηλιάδη ακόμα ένα καλό σουτ του Κότσιρα και αυτό ήταν όλο. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι η κορυφαία φάση του πρώτου μέρους έγινε στην ουσιαστικά πρώτη φάση που δημιούργησε η Λάρισα στο 44’. Σε σουτ του Μιλισάβλιεβιτς από το ύψος του πέναλτι που εξουδετέρωσε ο Τσιφτσής.

δικαια κερδισε ο Αστερας την ΑΕΛ

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Ράσταβατς πέρασε στο ματς τους Καπίγια, Λουίς Φερνάντεθ και το αγωνιστικό πρόσωπο του Αστέρα διαφοροποιήθηκε. Αυτό που πέτυχε όμως δεν ήταν να ανοίξει χώρους και να κάνει ευκαιρίες με τους νεοεισελθόντες, αλλά να δημιουργηθούν διαδρομή για τον μόνιμο απειλητικό Μπαράλες. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις και φάσεις για τους Τριπολιτσιώτες. Αυτό έδωσε πνοή στην ψυχολογία των γηπεδούχων και στο 60’ αυτή καρποφορήσε. Στην ωραία εναλλαγή Φερνάντεθ και Άλβαρεθ, η παράλληλη μπαλιά προς τον Μπαράλες τον έφερε μόνο του στο δεύτερο δοκάρι. Ο Αργεντινός από αυτό το σημείο είναι “φονιάς” και δεν λάθεψε, πέτυχε άνετα το 1-0. Σκορ που δεν άλλαξε παρά τα νεύρα, τα σκληρά μαρκαρίσματα και τις 7 κάρτες στο τελευταίο ημίωρο.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Μπαράλες 60’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παπαδόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Κουρομπύλια, Νατσιόπουλος. VAR: Ευαγγέλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας (Ρούμπεν Γκαρσία 93’), Αλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο (Μουνάφο 90’), Ριέρα (Λ. Φερνάντεθ 46′), Σίτο (Σίτο 83′), Κρέσπι (Καπίγια 46’), Μπαράλες.

ΑΕΛ (Φέστα): Μπάγιτς, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τσόσιτς, Μπέρτος, Ζίζιτς, Μπέρτος, Ηλιάδης (Σπαρβ 87′) Κολομπίνο (Πινακάς 74′), Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς (Ακούνια 63′), Ντουρμισάι (Νούνιτς 75′).

φαση απο το παιχνιδι μεταξυ λαρισας και αστερα

Δείτε ακόμη: 

Θετικός στον κορονοϊό ο Ζιντάν
Τα βρήκε με Μαρσέιγ, μένει ελεύθερος και έρχεται στον Άρη ο Μήτρογλου
Πιτίνο: Θα διευκολύνω την ηγεσία της ΕΟΚ σε κάθε της απόφαση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις