Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Επαγγελματική νίκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Επαγγελματική νίκη

Σούπερ Λιγκ - 18η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός 2-0 τον ΟΦΗ, τέταρτη σερί νίκη και δεν έχει ακόμα δεχτεί γκολ στα παιχνίδια του το 2021

Σούπερ Λιγκ18η αγωνιστική: Ακόμα ένα τρίποντο στη σειρά έβαλε ο Παναθηναϊκός, επιβλήθηκε 2-0 του ΟΦΗ με ένα τέρμα στο πρώτο ημίωρο και ένα στην εκπνοή. Μία σχεδόν ιδανική συνθήκη για “επαγγελματική” νίκη όπως συνηθίζεται να τις αποκαλούμε. Και αυτό πέτυχε τελικά το τριφύλλι, που με 12 βαθμούς στην τελευταία τετράδα αγώνων διατηρήθηκε άνετα 5ος και μείωσε στους 4 από τον ΠΑΟΚ και 5 από την 2η ΑΕΚ. Αξιοσημείωτο πως ο Παναθηναϊκός διατηρεί το μηδέν παθητικό σε όλα του τα ματς από την πρωτοχρονιά και μετά. Κάποιος έκανε… καλό ποδαρικό προφανώς!

Ένα επιφυλακτικό ξεκίνημα, με μόνο 2-3 καλές προσπάθειες με σουτ σε 25-30 λεπτά, το διαδέχτηκε η φάση του γκολ. Ο Εμμανουηλίδης ήταν αυτός που ξεκίνησε τη φάση και σέντραρε, ο Σένκεφελντ έπιασε την πολύ καλή κεφαλιά στο 32’ και άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό. Πριν καν συμπληρωθεί δίλεπτο από το γκολ, στην πρώτη φάση του ΟΦΗ, ο Σαρδινέρο σκόραρε, αλλά από θέση οφσάιντ όπως σωστά υποδείχτηκε. Έτσι το σκορ έμεινε στο 1-0 τα πρώτα 45’.

κυνηγάει την τετράδα ο παναθηναϊκος

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός έδωσε χώρο στον ΟΦΗ που είχε όμως άκαρπη υπεροχή, ρίσκαρε και μολαταύτα τη μεγάλη φάση δεν την έβγαζε. Οιο Κρητικοί έγιναν κατάτι απειλητικότεροι μόνο όταν ο Σίμος άλλαξε παίκτες πέρασε τον Τσιλιανίδη στο ματς αποσύροντας έναν αμυντικό χαφ (Βαφέα) στο 61’. Στο 77’ ο ΟΦΗ έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση  με άστοχο πλασέ του Στάικου. Ο ΠαναθηναΊκός στο 79’ είχε δοκάρι με τον Αίτόρ και στο κλου της βραδιάς, ήρθε το δεύτερο γκολ. Με προσπάθεια κλάσης ο Αλεξανδρόπουλος στο 86’, έκανε ασίστ με το τακουνάκι έχοντας “αδειάσει” τέσσερις (!) αντίπαλους! Ο Καμπετσής ολοκλήρωσε ιδανικά και πέτυχε το 2-0 που ήταν το τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Σένκενφελντ 32’, Καμπετσής 88’.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραντώνης. ΒΟΗΘΟΙ: Μωυσιάδης, Φωτόπουλος. VAR: Μανούχος.

Παναθηναϊκός (Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Εμμανουηλίδης (Αϊτόρ 69’), Ιωαννίδης (Μακέντα 69’), Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο (Βιγιαφάνιες 75′), Καμπετσής (Χατζηθεοδωρίδης 89’).

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Ουες, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Γιαννούλης (Ντε Γκουζμάν 85’), Κοροβέσης, Στάικος, Βαφέας (Τσιλιανίδης 61’), Νέιρα, Στάρτζεον (Γρίβας 73’), Σαρδινέρο.

τεταρτη σερί νίκη ο Παναθηναικος

Δείτε ακόμη: 

Θετικός στον κορονοϊό ο Ζιντάν
Τα βρήκε με Μαρσέιγ, μένει ελεύθερος και έρχεται στον Άρη ο Μήτρογλου
Πιτίνο: Θα διευκολύνω την ηγεσία της ΕΟΚ σε κάθε της απόφαση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις