Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αύριο ο Καγκάβα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αύριο ο Καγκάβα

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Αναβλήθηκε κατά μιά μέρα η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές συμβολαιων με τον “δικέφαλο” 

ΠΑΟΚμεταγραφές: Μολονότι ως αρχική μέρα αφίξεις του Σίντζι Καγκάβα στην Θεσσαλονίκη ήταν σήμερα Δευτέρα, αυτό άλλαξε. Τελικά ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έγινε γνωστό πως θα ταξιδέψει αύριο με ιδιωτική πτήση στην συμπρωτεύουσα. Ετσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ με τις σχετικές υπογραφές συμβολαίων.

Ο 32χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις επαφές του και να λύση κάποιες εκκρεμότητες πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα. Έτσι ανέβαλε κατά μία ημέρα την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη. Αύριο όταν αφίχθη στη νύμφη του Θερμαϊκού, ο Καγκάβα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει.

ιατρικα πριν υπογραψει ο καγκαβα

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Τελειωμένη υπόθεση

Όπως όλα δείχνουν δεν μπορεί να υπάρξει κάτι που θα αλλάξει το ρου των πραγμάτων και ο Καγκάβα θα φορέσει την φανέλα του Δικεφάλου. Μία πραγματικά σπουδαία μεταγραφή που αν αποδώσει αυτά που περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα ανεβάσει επίπεδο τον δικέφαλο.

διεθνης ο Καγκαβα

Δείτε ακόμη: 

Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι
Νίκες στο ρελαντί για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης
Νίκες-περίπατοι για Μπάγερν και Χόφενχαϊμ με Σάλκε (4-0) και Κολωνία (3-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις