Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – Λα Λίγκα: Με ντε Γιονγκ η Μπάρτσα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – Λα Λίγκα: Με ντε Γιονγκ η Μπάρτσα

Ισπανία - Λα Λίγκα: Νίκη ανερτα 2-0 στην έδρα τγης Ελτσε - Περίπαρτο 3-1 με ανατροπή για την Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Βαλένθια - Σήμερα το Μπιλμπάο-Χετάφε

ΙσπανίαΛα Λίγκα: Με τον ντε Γιονγκ να κάνει τα πάντα, να σκοράρει στο 39’ και να δίνει στον Ρίκι Πούιγκ το δεύτερο γκολ στο 89’, η Μπαρτσελόνα πέρασε άνετα 2-0 από την έδρα της Ελτσε. Οι Καταλανοί δε χρειάστηκε να φορτσάρουν για να πάρουν τη νίκη που τους εφερε στο -10 από την κορυφή, αλλά – 3 πόντους από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο δεν σταματάει πουθενά και έφτασε ακόμα μία φορά στην νίκη με ανατροπή. Μολονότι είχε βρεθεί να χάνει στο 11’ (Ράτσιτς), με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε αρχικά στο ημίχρονο με τον Ζοάο Φέλιξ (23’). Στην επανάληψη μετέτρεψε το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο. Και με τέρματα των Σουάρεζ (54’) και Κορέα (72’), πήρε άνετη νίκη 3-1.

γκολ ο Σουαρες

Ισπανία – Λα Λίγκα: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής η Οσασούνα επιβλήθηκε 3-1 της Γρανάδα και η Θέλτα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Εϊμπάρ. Το πρόγραμμα κλείνει με το ματς της Δευτέρας, στο Σαν Μαμές, όπου η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα υποδεχτεί τη Χετάφε.

για τη νίκη η Μπιλμπάο

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις