Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιαννακόπουλος Σλούκας: Απίστευτο αυτό που έκανε στον Έλληνα γκαρντ μετά το ματς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννακόπουλος Σλούκας: Απίστευτο αυτό που έκανε στον Έλληνα γκαρντ μετά το ματς

Γιαννακόπουλος Σλούκας: Η στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθεώνει τον αρχηγό του «τριφυλλιού» για την ιστορική εμφάνισή του - Δείτε βίντεο με την αποθέωση του - Το φιλί στην σύζυγό του

Η χθεσινή βραδιά στο ΟΑΚΑ θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Κώστα Σλούκα μέχρι την επόμενη, καθώς στο Game 2 της σειράς με την Μακάμπι κατάφερε να κάνει ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα. Κάτι που σε συνδυασμό με τη νίκη του Παναθηναϊκού, προκάλεσαν την καθολική αποθέωση από τους 20.000 θεατές που βρέθηκαν χθες στο βράδυ στο ΟΑΚΑ. Μία αποθεώσει που δεν σταμάτησε ούτε οι παίκτες των δύο ομάδων κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Την ώρα λοιπόν που ο αρχηγός του «τριφυλλιού», ως ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, έκανε δηλώσεις, ακούστηκε σε κοντινή απόσταση το σύνθημα με το όνομά του. Μεταξύ αυτών που το φώναζαν σε κοντινή απόσταση ήταν και ο ενθουσιασμένος, όπως μπορείτε να δείτε και στο video, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

@aravantinosda Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθεώνει τον Κώστα Σλούκα μετά το τέλος του Game 2! #EuroLeague #Panathinaikos #Sloukas ♬ original sound – Dionysis Aravantinos

Το τρυφερό φιλί στη σύζυγό του

Στην αγκαλιά της συζύγου του, Μαρίνας Δαρσινού, έπεσε ο παίκτης μετά τη νικητήρια εμφάνισή του. Ειδικότερα, ο ίδιος έκανε ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 95-79, έκανε το 1-1 στις νίκες στα play off της Euroleague και πάει πλέον στο Βελιγράδι με στόχο τουλάχιστον μία νίκη σε δύο αγώνες για να επιστρέψει η σειρά στο ΟΑΚΑ. Ο Κώστας Σλούκας άκουσε τους φίλους του Παναθηναϊκού να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του, σε μια βραδιά που έκανε ρεκόρ καριέρας στη Euroleague, στη νίκη των «πρασίνων» κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Mε 8/9 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 1/1 βολή ο διεθνής γκαρντ ξεπέρασε την προηγούμενη δική του κορυφαία επίδοση που ήταν οι 26 πόντοι που είχε σημειώσει ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε απέναντι στη Μάλαγα το 2018. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συνόδευσε το ρεκόρ του με 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 29’23” συμμετοχής. Παράλληλα, με τα 8 εύστοχα δίποντα, κατέρριψε το δικό του προσωπικό ρεκόρ το οποίο κρατούσε από τον Δεκέμβρη του 2017, όταν και είχε 7 στο ματς της Φενέρ με την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις