Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – πανδημία: Κόσμος στην εξέδρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – πανδημία: Κόσμος στην εξέδρα

ΝΒΑ - πανδημία: Ηδη άρχισαν να παίρνουν στα γήπεδα σε περιορισμένο αριθμό κυρίως οι VIP - σκέψεις για περαιτέρω άνοιγμα της κερκίδας 

ΝΒΑπανδημία: Τη στιγμή που στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής η πανδημία καλπάζει, στο NBA ονειρεύονται επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες. Μπορεί εχθές το βράδυ να ήταν νύχτα σφοδρών συγκρούσεων στο Πόρτλαντ, με τον κορονοϊό να αποτελεί για μια ακόμα φορά το λόγο διχασμού της αμερικανικής κοινής γνώμης, όμως το μπάσκετ ζει ένα δικό του παράλληλο κόσμο. 

Ειδικότερα στο Μαϊάμι και την Ατλάντα ανακοινώθηκε ότι εντός εβδομάδας θα γίνουν δεκτοί οι πρώτοι οπαδοί στο γήπεδο. Μάλιστα το Μέμφις και η Ινδιάνα έχουν επιτρέψει την είσοδο των VIP από την περασμένη βδομάδα. Επιπλέον σε Κλίβελαντ, Χιούστον, Νέα Ορλεάνη, Ορλάντο και Γιούτα υπάρχουν στις κερκίδες οπαδοί σε περιορισμένο αριθμό.

σκυλια για τεστ covid

ΝΒΑ – πανδημία: Σκύλοι… rapid test!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελ Μούντο Ντεπορτίβο, μάλιστα, στο Μαϊάμι προσανατολίζονται στην χρήση ειδικών σκύλων ανίχνευσης συμπτωμάτων του κορονοϊού!!! Υποχρεωτικά, φυσικά, θα είναι τα μέτρα υγειονομικής προστασίας όπως η μάσκα, οι αποστάσεις, η συμπλήρωση σύντομου ιστορικού υγείας, αλλά και δωμάτια καραντίνας εάν κάποιος δεν αισθάνεται καλά.

covid kai nba

Δείτε ακόμη: 

Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι
Νίκες στο ρελαντί για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης
Νίκες-περίπατοι για Μπάγερν και Χόφενχαϊμ με Σάλκε (4-0) και Κολωνία (3-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις