Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Απόδραση!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Απόδραση!

Σούπερ Λιγκ - 18η αγωνιστική: Ο Ολυμπίακός κέρδισε 0-1 στο Περιστέρι - Φωνάζουν για ένα πέναλτι, δύο κόκκινες και τη φάση του γκολ οι γηπεδούχοι

Σούπερ Λιγκ18η αγωνιστική: Με ένα σωρό χαμένες ευκαιρίες, αλλά και τρεις φάσεις που συζητούνται ήδη έντονα, ο Ολυμπιακός απέδρασε από το Περιστέρι με τους τρεις βαθμούς. Επιβλήθηκε 1-0 του Ατρομήτου που φωνάζει τόσο για μια φάση χέρι εντός περιοχής, όσο και για δύο περιπτώσεις αποβολών συν ένα σπρώξιμο-φάουλ στο γκολ! Και στις τρεις περιπτώσεις ο VAR αγνόησε τα παράπονα των γηπεδούχων. Ετσι το ματς κρίθηκε στο τέρμα του Μπρούμα στην εκπνοή του ημιχρόνου,το οποίο παλι ο VAR μέτρησε κανονικά. Οι ερυθρόλευκοι έψαξαν το γρήγορο γκολ και έχασαν ευκαιρίες με τον Ελ Αραμπί (7’), τον Μπρούμα και τον Καμαρά στο ημίωρο. 

Είτε ο Μανδάς έσωζε, είτε κάποια σουτ έφευγαν άουτ, το γκολ δεν ήρθε και ο Ατρόμητος έφερε το ματς στα μέτρα του. Απείλησε κι αυτός με τη σειρά του, με κεφαλιά του Γούτα (34’΄), ενώ φωνάζει για δύο φάσεις. Αφ ενός για χέρι του Σεμέδο στην περιοχή και αφ ετέρου για ένα πραγματικά σκληρό φάουλ του Μπουχαλάκη. Στο οποίο βγήκε κίτρινη και όχι -σύμφωνα με τους Περιστεριώτες- κόκκινη κάρτα. Λίγο πριν την ανάπαυλα, όμως, από λάθος συνεννόηση τωνΜανδά-Στρούγγη ο Μπρούμα στο 45’+1’ μπήκε σφήνα και πλασάρε για το 0-1. Και σε αυτή τη φάση, δε, ο Ατρόμητος φωνάζει για σπρώξιμο και φάουλ. Μάλιστα υπάρχει επαφή, αλλά ο VAR έδειξε σέντρα.

η φαση με το φαουλ για κοκκινη του Μπα

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε κυριαρχία και έχασε φάσεις να καθαρίσει το ματς. Ο Μανδάς, όμως, είχε άλλη άποψη και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Με κορυφαίες επεμβάσεις του στο 55’ σε σουτ του Καμαρά και στο 75’ σε άλλο σουτ, του Φορτούνη αυτή τη φορα. Ο Ολυμπιακός, είχε επίσης καλές στιγμές σε προσπάθειες των Μπρούμα, Εμβιλά και Φορτούνη, αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ και το 0-1 σφράγισε το παιχνίδι. Μαζί με τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, σε κάποια σημεία ίσως δικαιολογημένες.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Μπρούμα 45’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαγκαράκης. ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης, Χατζηνάκος. VAR: Παπαπέτρου.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Νάτσος (Νταβιώτης 72′ ), Σάλομον (Ούμπιδες 61′), Γκάλο, Χαρίσης, Ραμπέλο (Μουνίθ 61′), Χριστοδουλόπουλος (Μανούσος 61′), Μάτιτς (Αγκάγιεφ 78′)

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα (Σισέ 64′), Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά (Χολέμπας 90′), Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (Φορτούνης 64′), Μπρούμα (Ραντζέλοβιτς 79′), Ελ Αραμπί (Πέπε 90’).

η φάση με το χερι του σεμεδο

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις