Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – Serie A: Ευκαιρία για Γιούβε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – Serie A: Ευκαιρία για Γιούβε!

Ιταλία - Serie A: Γκέλα η Ιντερ, ήττα σοκ η Μίλαν και η “Βέκια Σινιόρα” που υποδέχεται την Μπολόνια μπορεί να μπει ξανά με αξιώσεις σρτη μάχη τίτλου!

Ιταλία – Serie A: Μεγάλες εκπλήξεις στην Ιταλία είχε το Σαββατιάτικο πρόγραμμα. Η Ρόμα αυτή τη φορά η Ρόμα δεν την πάτησε με τη Σπέτσια, κέρδισε έστω με άγχος 4-3.  Πρωταγωνιστής ο Μαγιοράλ με δύο τέρματα και από ένα οι Κάρσντορπ και Πελεγκρίνι. Το μεγάλο κάζο το υπέστη η Μίλαν, που έχασε με το βαρύ 0-3 από την Αταλάντα. Με πολλές απουσίες και αυξημένη κόπωση οι ροσονέρι είδαν την Αταλάντα να κάνει πάρτι σε μία έδρα που ξέρουν καλά, αφού δύο χρόνια την έχουν έδρα στη Ευρώπη. Ρομέρο, Ζαπάτα και Ίλισιτς (πεν.) τα γκολ της Αταλάντα.

Η Ίντερ πάντως δεν εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Μίλαν και έτσι ο Ζλάταν και η παρέα του “στέφθηκε” πρωταθλήτρια χειμώνα. Η Ιντερ κόλλησε στο 0-0 στο “Φριουλι” με την Ουντινέζε, ενώ στο βραδινό ματς η Φιορεντίνα κέρδισε 2-1 την Κροτόνε.

έχασε η Μίλαν

Ιταλία – Serie A: Το κυριακάτικο πρόγραμμα

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπολόνια το μεσημέρι και έχει την ευκαιρία να μειώσει από την κορυφή στους 7 και με ματς λιγότερο, άρα να μπει τυπικά στη μάχη τίτλου με αξιώσεις ξανά. Με τις γνωστές απουσίες και όχι έξτρα προβλήματα οι δύο ομάδες. Στη Ρώμη η Λάτσιο έρχεται από σερί νικών και αντιμετωπίζει τη Σασουόλο, με τη νικήτρια να συνεχίζει να διεκδικεί με αξιώσεις μια θέσει που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στα άλλα παιχνίδια, η Βερόνα υποδέχεται τη Νάπολι και η Τζένοα την Κάλιαρι σε έρνα εξάποντο παραμονής. Τέλος, η Πάρμα, η νέα ομάδα του Ζαγαρίτη, υποδέχεται τη Σαμπντόρια στο “Ενιο Ταρντίνι”.

Η Βερόνα παίζει με τη Νάπολι

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις