Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – FA Cup: Ελαμψε η Γιουνάιτεντ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – FA Cup: Ελαμψε η Γιουνάιτεντ

Αγγλία - FA Cup: Κέρδισε 3-2 τη Λίβερπουλ και την απέκλεισε - Εκτός και η Φούλαμ, έχασε 0-3 εντός από την Μπέρνλι - Πέρασαν Λέστερ και Εβερτον

ΑγγλίαFA Cup: Μέρα των φαβορί η σημερινή στην Αγγλία και το κύπελλο, αφού έκπληξη δεν σημειώθηκε, ενώ την παράσταση έκλεψε το μεγάλο ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ. Εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισε την άριστη πορεία της και απέκλεισε τη Λίβερπουλ 3-2. Η ομάδα του Κλοπ συνεχίζει χωρίς νίκη στο 2021. Και πλέον έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, έχασε το Λιγκ Καπ και το κύπελλο. Μόνο η είσοδος στην τετράδα της έμεινε να υπερασπιστεί.

Το παιχνίδι ήταν ραν-εν-γκαν και η Λίβερπουλ προηγήθηκε με τον Σαλάχ (18’), όμως η Γιουνάιτεντ το γύρισε με Γκρίνγουντ και Ράσοφρντ (26’ και 48’). Ο Αιγύπτιος ισοφάρισε εκ νέου για τη Λίβερπουλ στο 58’, αλλά το τέρμα του Φερνάντες στο 78’ έκρινε το νικητή και την πρόκριση.

άνετα πέρασε η Μπέρνλι

Αγγλία – FA Cup: Τα άλλα ματς 

Στα άλλα παιχνίδια, η Τσέλσι έκανε το καθήκον της και απέκλεισε τη Λούτον με άνετη νίκη 3-1 σε ματς που είχε ενδιαφέρον. Η Λέστερ με το ίδιο σκορ πέρασε από την έδρα της Μπρέντφοιρντ. Μάλιστα με ανατροπή αφού ως το ημίχρονο έχανε. Και το γύρισε με Ούντερ (46’), Τίλεμανς (51’) και Μάντισον (71’). Η Μπέρνλι συνέχισε με φόρα από το Ανφιλντ και διέλυσε τη Φούλαμ στο Λονδίνο 3-0, με τον Ροντρίγκεζ να σκοράρει δις (και ένα ο Λονγκ). Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της ημέρας, η Εβερτον απέκλεισε άνετα 3-0 τη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ.

εύκολα πέραασε η Εβερτον στο κύπελλο

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις