Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – εκλογές: Προς νέα αναβολή 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – εκλογές: Προς νέα αναβολή 

ΕΠΟ - εκλογές: Στη συνεδρίαση της Παρασκευής η Εκτελεστική Επιτροπή αναμένεται να μεταθέσει εκ νέου τις εκλογές για την 15η Φεβρουαρίου

ΕΠΟεκλογές: Προς νέα αναβολή οδεύουν οι εκλογές της ΕΠΟ οι οποίες ήδη έχουν αναβληθεί δις λόγω του κορονοϊού. Η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει την προσεχή Παρασκευή. Θέμα φυσικά οι εκλογές οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου. Με το λοκ ντάουν στην πρωτεύουσα, όμως, να διαρκεί τουλάχιστον ως τις 18/1 είναι προφανές ότι οι εκλογές δεν μπορούν να γίνουν. Έτσι το πιθανότερο είναι πως την Παρασκευή θα “κλειδώσει” αναβολή.

Η πιθανότερη νέα ημερομηνία που θα προταθεί για τις αρχαιρεσίες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είναι η 15η Φεβρουαρίου. Ώς τότε θεωρείται παραπάνω από σίγουρο ότι τα μέτρα περιορισμού κινήσεις θα έχουν αρθεί. Ως εκτούτου θα επιτραπεί η μετακίνηση από νόμο σε νόμο, κάτι που είναι και το μεγαλύτερο αγκάθι. Αυτό διότι ο υπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς δεν δίνει εξαίρεση για τις εκλογές της ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση όλα θα κλειδώσουν την Παρασκευή, ενώ αναμένεται να υπάρξει και σχετική επικοινωνία τόσο με τον Χαρδαλιά όσο και με τον υπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη.

gia 15 fevrouariou paei i kalpi

ΕΠΟ – εκλογές: Στέλνει παρατηρητές στα γήπεδα η ΚΕΔ

Με ανακοίνωσή της η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οριστικοποίησε την ανάκληση της απόφασης μη παρουσίας των παρατηρητών διαιτησίας στα γήπεδα. Αυτό είχε γίνει για λόγους υγείας τους προηγούμενους μήνες αλλά πλέον οι παρατηρητές επιστρέφουν στα γήπεδα. Η σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔ αναφέρει: “Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι από την 17η αγωνιστική της Super League 1 οι Παρατηρητές Διαιτησίας θα επιστρέψουν στα γήπεδα με φυσική παρουσία. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις διοργανώσεις της Super League 2 και του Κυπέλλου Ελλάδος 2021 που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες”.

sta gipeda ksana oi paratirites diaitisias

Δείτε ακόμη: 

Αρραβωνιάστηκαν Μάρτα και Πρίσλεϊ, ανακοινώθηκε πανηγυρικά και από την ΦΙΦΑ
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ”μικρός” που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα
Χίντε Τερ Άβεστ ΑΕΚ: Αυτός είναι ο δεξιός μπακ που αρέσει στην Ένωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις