Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Γυναίκες: Αρραβωνιάστηκε η Μάρτα 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Γυναίκες: Αρραβωνιάστηκε η Μάρτα 

Ποδόσφαιρο - Γυναίκες: Η κατά πολλούς κορυφαία ποδοσφαιρίστρια όλων των εποχών ετοιμάζεται για γάμο με την συμπαίκτριά της στο Ορλάντο, Τόνι Πρίσλεϊ

ΠοδόσφαιροΓυναίκες: Την έχουν πει θηλυκό Πελέ, την έχουν συγκρίνει με Ρομάριο και Ροναλντίνιο, ενώ αντιμετωπίζεται ως ένα απόλυτο ποδοσφαιρικό ίνδαλμα στη Βραζιλία. Ακριβώς, ισοβαρώς, όσο και οι άντρες συνάδελφοί της. Ο λόγος για την Μάρτα Βιέιρα ντα Σίλβα, ή σκέτο Μάρτα για όσους παρακολουθούν ποδόσφαιρο γυναικών. Μία μουντιαλική αστέρας, ύψους 1,62 που από πολλούς θεωρείται η κορυφαία ποδοσφαιρίστρια όλων των εποχών! Η οποία μολονότι δεν έχει κατακτήσει ποτέ το παγκόσμιο κύπελλο γυναικών είναι η κορυφαία σκόρερ του θεσμού (17 γκολ). Και έχει χριστεί κορυφαία στον κόσμο κατά την ΦΙΦΑ 6 φορές (2006 ως 2010 και 2018).

Το κορίτσι, λοιπόν, το χάνει ο κόσμος της ελευθερίας. Παντρεύεται και βγαίνει από την κυκλοφορία. Η Μάρτα το πήρε απόφαση και θα νυμφευθεί την εκλεκτή της καρδιάς, Τόνι Ντεϊόν Πρίσλεϊ. Οι δύο συμπαίκτριες στους Ορλάντο Πράιντ, τον σύλλογο που παίζουν στις ΗΠΑ, αρραβωνιάστηκαν και το ανακοίνωσαν επίσημα στον instagram λογαριασμό τους.

marta silva and toni priesley engaged

Ποδόσφαιρο – Γυναίκες: Από το 2019

Οι δύο ποδοσφαιρίστριες είχαν γνωστοποιήσει τη σχέση τους το 2019 και πλέον την επισημοποίησαν. «Αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο της ιστορίας που γράφουμε μαζί», είπε συγκεκριμένα η Μάρτα. Ενώ οι κοινές τους φωτογραφίες από τον αρραβώνα κοινοποιήθηκαν και από τον λογαριασμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA!

Δείτε ακόμη: 

Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου η ανανέωση με Βαλμπουενά
Πλην της Λιντς που αποκλείστηκε 3-1 από την Κρόουλι, πέρασαν άνετα τα φαβορί
Έσβησε αιφνιδίως στα 30 του ο άλλοτε άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Κρίστοφερ Μαμπουλού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις