Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – σοκ και θλίψη: Πέθανε ο Μαμπουλού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – σοκ και θλίψη: Πέθανε ο Μαμπουλού

Ποδόσφαιρο - σοκ και θλίψη: Μόλις στα 30 του προδόθηκε από την καρδιά του -όπως φαίνεται- ο άλλοτε άσος του ΠΑΣ Γιάννινα και της Μπαστιά -μεταξύ άλλων

Ποδόσφαιροσοκ και θλίψη: Σοκ στα Γιάννενα, τη Γαλλία και όχι μόνο! Όπως έγινε γνωστό, ο άλλοτε άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κρίστοφερ Μαμπουλού, πέθανε αιφνιδίως σε ηλικία μόνο 30 ετών. Ο Κονγκολέζος εξτρέμ προδόθηκε από την καρδιά του, σε μια στιγμή που έπαιζε μπάλα με φίλους του! H τραγική είδηση είναι επιβεβαιωμένη και σχετική ανάρτηση έκανε και η Μπαστιά, πρώην ομάδα του Αφρικανού άσου!

“Η διοίκηση της Mπαστιά έμαθε με θλίψη την είδηση του θανάτου του άλλοτε παίκτη της ομάδας μας, Κρίστοφερ Μαμπουλού. Ο σύλλογος εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη” ανέφερε η σχετική ανάρτηση των Κορσικανών. 

https://twitter.com/SCBastia/status/1348340988075507713

Ποδόσφαιρο – σοκ και θλίψη: Στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Κονγκολέζος εξτρέμ όταν είχε περάσει την σεζόν 2016-17 από την Ελλάδα, είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις! Αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο είχε σκοράρει 3 φορές σε 22 παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκ εκείνης της περιόδου. 

εφυγε απο τη ζωη ο Μαμπουλού

Δείτε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Δύο μήνες πριν το πρώτο Γκραν Πρι της F1 και οι κίνδυνοι αναβολής είναι υπαρκτοί!
Τρεις με άγχος κι ένας αποκλεισμός στο FA Cup – Τα ματς της Κυριακής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις