Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – FA Cup: Θύμα έκπληξης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – FA Cup: Θύμα έκπληξης

Αγγλία - FA Cup: Η Λιντς αποκλείστηκε με βαριά ήττα 3-0 στην έδρα της Κρόουλι - Με το Στόκπορτ-Γουέστ Χαμ της Δευτέρας κλείνει ο β’ γύρος

ΑγγλίαFA Cup: Η μεγάλη έκπληξη δεν έλειψε στο κύπελλο Αγγλίας. Μάλιστα ηχηρότατη, αφού θύμα της Κρόουλι έπεσε η Λιντς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Το τελικό 3-0, μάλιστα, διαμορφώθηκε με όλα τα τέρματα στο δεύτερο μέρος. Και τη Λιντς ανημπορη να αντιδράσει για να ξαναμπεί στο ματς. Από εκεί και πέρα, τα άλλα φαβορί δεν δυσκολεύτηκαν. Η Τσέλσι απέκλεισε περίπατο την Μόρκαμ 4-0, ενώ και τα δεύτερα της Σίτι έκαναν άνετη νίκη 3-0 με την Μπέρμιγχαμ Η Τότεναμ, δε, με εντελώς εναλλακτική ομάδα και πολλούς αναπληρωματικούς, διέλυσε 5-0 την άσημη Μαρίν εκτός έδρας.

Το δυσκολότερο έργο είχε τελικά η Μπράιτον, η οποία έκανε ισοπαλία 1-1 με την Νιούπορτ. Στην παράταση δεν άλλαξε τίποτα κι έτσι όλα κρίθηκαν στα πέναλτι. Εκεί όπου μετά από 14 εκτελέσεις η Μπράιτον επιβλήθηκε 4-3 και προκρίθηκε.

Αγγλία – FA Cup: Κλείνει ο β΄γύρος

Με το δευτεριάτικο παιχνίδι μεταξύ της Στόκπορτ και της Γουέστ Χαμ ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του β’ γύρου. Οι κατηγορίες που χωρίζουν τις δύο ομάδες (Νάσιοναλ Λιγκ η Στόκπορτ) δίνουν την ευκαιρία στους Λονδρέζους για αλλαγές. Ετσι ο Ντέιβ Μόγιες αναμένεται να παρατάξει εναλλακτική σύνθεση, με το μυαλό στη συνέχεια της πρέμιερσιπ και το Σαββατιάτικο με την Μπέρνλι.

Δείτε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Δύο μήνες πριν το πρώτο Γκραν Πρι της F1 και οι κίνδυνοι αναβολής είναι υπαρκτοί!
Τρεις με άγχος κι ένας αποκλεισμός στο FA Cup – Τα ματς της Κυριακής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις