Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Στοπ από την πανδημία!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Στοπ από την πανδημία!

Ευρώπη - ποδόσφαιρο: Η Σέλτικ με τρομερά προβλήματα 1-1 με την Χιμπέρνιανς - Η Σπέτσια 2-1 τη Σαμπντόρια στην Ιταλία - Πρόκριση στο FA Cup 1-0 τη Στόκπορτ η Γουέστ Χαμ 

Ευρώπηποδόσφαιρο: Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της αγωνιστικής στην τελική Serie Α, η Σπέτσια πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε 2-1 της Σαμπντόρια. Η Σπέτσια προηγήθηκε με τον Τέρζι στο 20’,  αλλά η απάντηση της “Ντόρια” ήταν άμεση. Ισοφάρισε με τον Καντρέβα στο 24’ και πάλεψε για την ανατροπή, όμως στο 61’ ο Νζόλα πέτυχε το 2-1 με πέναλτι για τη Σπέτσια. Και της χάρισε τη δεύτερη σερί νίκη που την ανέβασαν στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο παιχνίδι το οποίο ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας, Η Γουέστ Χαμ ίδρωσε έως ότου υποτάξει την χαμηλότερης κατηγορίας Στόκπορτ. Εντέλει αν και έπαιξε με αρκετές αλλαγές βρήκε το γκολ της πρόκρισης στο 83’ με τον Ντόσον. Πήρε έτσι την πολυπόθητη πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

west ham won 1-0 and went ahead in fa cup

Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Την φρέναρε η πανδημία τη Σέλτικ

Αξια αναφοράς η αναμέτρηση της Σέλτικ με την Χιμπέρνιανς, στην οποία οι Καθολικοί έφεραν ισοπαλία 1-1 εντός έδρας. Ο λόγος που πρέπει να μνημονευθεί το ματς αυτό είναι ασφαλώς το ότι η Σέλτικ έπαιξε με 15 στελέχη της ομάδας σε καραντίνα λόγω κορονοϊού. Ο προπονητής Λένον ο βοηθός του Κένεντι και 13 ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε απομόνωση λόγω επαφή με κρούσμα της covid19. Μολαταύτα οι Κέλτες με σκόρερ τον Τέρνμπουλ στο 82’ προηγήθηκαν. Ομως η Χιμπέρνιανς έσωσε τον πόντο στο 91′ με τον Νισμπέτ!

 

celtic held by hibernians 1-1 while playing with 13 players quarantined

Δείτε ακόμη: 

Αρραβωνιάστηκαν Μάρτα και Πρίσλεϊ, ανακοινώθηκε πανηγυρικά και από την ΦΙΦΑ
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ”μικρός” που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα
Χίντε Τερ Άβεστ ΑΕΚ: Αυτός είναι ο δεξιός μπακ που αρέσει στην Ένωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις