Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Νίκες των φαβορί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Νίκες των φαβορί

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Κρίσιμα τρίποντα πήραν τόσο η Χετάφε 3-1 στην έδρα της Ελτσε, όσο και η Μπέτις 2-0 στο γήπεδο της ουραγού Ουέσκα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μπορεί η φετινή Χετάφε να μην είναι το ίδιο δυνατή όπως πέρσι, όμως πήρε γερή ανάσα με το 1-3 μέσα στην έδρα της Έλτσε. Μάλιστα η νίκη ήρθε με ανατροπή, αφού η Ελτσε προηγήθηκε στο 4’ με τον. Ομως η αποβολή του Μαρκόνε (52’) άλλαξε τις ισορροπίες και οι Μαδριλένοι το γύρισαν με συνοπτικές διαδικασίες. Εχοντας ισοφγαρίσει με τον Κουκουρέγια (39’), βρήκαν τη δύναμη και αντεπιτέθηκαν με όπλο τον παίκτη παραπάνω. Τα τέρματα των Μάτα (69’), Άνχελ (86’ πεν.) έφεραν το δίκαιο τελικό σκορ 1-3.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Στο άλλο ματς της βραδιάς η Ουέσκα υποδέχτηκε την Μπέτις και πάλεψε μνα την υποτάξει, να πάρει μια βαθμολογική ανάσα. Μολαταύτα γνώρισε ακόμα μία ήττα, με το ματς να κρίνεται στο τελευταίο τέταρτο. Και αυτό, παρότι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη παραπάνω. Οι Σεβιγιάνοι προηγήθηκαν με τον Μάντι (78’) και παρά το ότι έμειναν με παίκτη λιγότερο, άντεξαν στην πίεση. Και βρήκαν και δεύτερο τέρμα στην κόντρα μάλιστα, το τελικό 0-2 έγραψε ο Σανάμπρια στο 93’.

Δείτε ακόμη: 

Αρραβωνιάστηκαν Μάρτα και Πρίσλεϊ, ανακοινώθηκε πανηγυρικά και από την ΦΙΦΑ
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ”μικρός” που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα
Χίντε Τερ Άβεστ ΑΕΚ: Αυτός είναι ο δεξιός μπακ που αρέσει στην Ένωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις