Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ολα μηδέν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ολα μηδέν

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ντέρμπι του Μαντσεστερ - Μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι με Γκίλφι Σίγκουρτσον

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό«Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ! Γιουνάιτεντ και Σίτι έμειναν ισόπαλες στο 0-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές και να μην μπορούν να βρουν τα πατήματα τους. Ο ρυθμός ήταν αρκετά αργός και το παιχνίδι περιορίστηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου. Οι φάσεις ήταν μετρημένες και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες ανέβασαν αρκετά την απόδοση τους. Έπαιξαν πιο δυνατά και κυνήγησαν το γκολ, που θα τους έδινε το προβάδισμα. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους δύο κίπερ. Οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Εβερτον για φίλημα!

Μεγάλη νίκη για την Έβερτον! Τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν 1-0 της Τσέλσι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να πιέζουν τους «μπλε». Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 22’ο Σίγκουρντσον έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Τσέλσι ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και έψαξε την ισοφάριση. Όμως, δεν κατάφερε να σκοράρει πριν από την ανάπαυλα. Στο β’ μέρος, η Τσέλσι κυριάρχησε. Έπαιξε επιθετικά και «βομβάρδισε» την εστία της Έβερτον με σουτ. Οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γούλβς ηττήθηκε 0-1 από την Άστον Βίλα (Ελ-Γκάζι 94’ πεν). Ενώ, η Νιούκαστλ νίκησε 2-1 την Γουέστ Μπρομ (Αλμιρόν 1’, Γκέιλ 82’ – Φέρλονγκ 50’).

Δείτε ακόμη:

Δηλητηριώδες …δάγκωμα του ΟΦΗ, 1-0 την ΑΕΛ στο “Αλκαζάρ”
Τoν κακό δαίμονα των πρωτοπόρων υποδέχεται η Λάτσιο
Μαδριλένικο ντέρμπι και μάχη ουράς στο Μεστάγια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις