Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Δαγκώνει!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Δαγκώνει!

Σούπερ Λιγκ - 12η αγωνιστική: Ο ΟΦΗ πέρασε με κρίσιμη νίκη από το ‘Αλκαζάρ’ - Υπέταξε 1-0 την ΑΕΛ με αυτογκόλ του Φινλανδού Σπαρβ

Σούπερ Λιγκ12η αγωνιστική: Πέρασε έστω και δύσκολα από το «Αλκαζάρ» ο ΟΦΗ! Οι Ηρακλειώτες επικράτησαν 1-0 της ΑΕΛ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Οι φάσεις ήταν με το σταγονόμετρο και καμία ομάδα δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά. Ο ρυθμός ήταν αργός και οι ομάδες έπαιξαν κλειστά.

Γενικά σε όλο το πρωτο μέρος ο ΟΦΗ ήταν λίγο καλύτερος. Ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της Λάρισας, η οποία δεν μπορούσε να «βγει» από την άμυνα της. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Ένα απόλυτα δίκαιο σκορ για τα πρώτα 45’.

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, δεν άλλαξαν και πολλά, με τους Ηρακλειώτες να εξακολουθούν να παρουσιάζονται πιο κινητικοί.  Έπαιξαν πιο επιθετικά και έκαναν φάσεις. Απείλησαν την εστία του Νάγκι και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 58’ ο Σπαρβ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 0-1. Συνέχισαν να ελέγχουν την κατάσταση και δεν απειλήθηκαν καθόλου από την Λάρισα. Το αποτέλεσμα παρέμεινε ως έχει και ο ΟΦΗ πήρε μια σημαντική νίκη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Σπαρβ 58’ (αυτγκ)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Δυτ. Αττικής), VAR Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (Ζαχαράκης 80’), Ντουρμισάι (Γιουνές 57’), Πλατέλλας, Ζίζιτς, Πινακάς (Τρούγιτς 57’), Μπέρτος (Γλυνός 63’)

OΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Βούρος, Γιαννούλης, Λυμπεράκης (Κοροβέσης 86’), Στάικος, Μεγιάδο, Στάρτζεον, Μπαλόγιαννης (Γιάννου 78’), Σαρδινέρο.

Δείτε ακόμη:

Καλπάζει η αήττητη Βόλφσμπουργκ, 2-1 την Αϊντραχτ με ανατροπή
Πέρασε δεύτερη η Σασουόλο, 1-0 την Μπενεβέντο
Το γύρισε με Μπούντιμιρ και Βάισμαν η Βαγιαδολίδ 3-2 την Οσασούνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις