Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ματσάρα στο “Θορίγια” 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ματσάρα στο “Θορίγια” 

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Βαγιαδολίδ το γύρισε στην επανάληψη, 3-2 την Οσασούνα με δύο γκολ του Βάισμαν και ένα του Μπούντιμιρ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Έβρεξε γκολ στο «Χοσέ Θορίγια». Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ νίκησε 3-2 την Οσασούνα. Οι «πουθελάνος» μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κατάφεραν να ανοίξουν αμέσως το σκορ. Στο 7’ ο Βάισμαν έκανε το 1-0.  Οι γηπεδούχοι παρά το αρχικό σοκ προσπάθησαν να αντιδράσουν. Έπαιξαν πιο επιθετικά και απείλησαν την εστία του Μασίπ. Έτσι, έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 27’ με ωραία προσπάθεια ο Μπούντιμιρ έκανε το 1-0. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να κυνηγούν κάποιο γκολ και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί, που κατάφεραν να το πετύχουν σε κομβικό σημείο. Στο 43’ ο Τόρες έκανε το 1-2 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η ανατροπή

Στο β’ μέρος, η Βαγιαδολίδ μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα. Στο 56’ ο Ορεγιάνα έκανε το 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν επιθετικά. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ. Στο 76’ ο Βάισμαν με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 3-2. Η Οσασούνα πίεσε για την ισοφάριση. Είχε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε. Η Βαγιαδολίδ αμύνθηκε υποδειγματικά και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα ως το τέλος. Έτσι πήρε μια σημαντική νίκη και βγήκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Δείτε ακόμη:

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή το “τελευταίο ταγκό” της F1 στο Αμπού Νταμπι
Καμπάνες 30 χιλιάρικα στον Ολυμπιακό, αναβολές για Κούγια
Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη το φινάλε των ομίλων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις