Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ματσάρα στο “Θορίγια” 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ματσάρα στο “Θορίγια” 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Βαγιαδολίδ το γύρισε στην επανάληψη, 3-2 την Οσασούνα με δύο γκολ του Βάισμαν και ένα του Μπούντιμιρ

11.12.2020 | 23:47

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Έβρεξε γκολ στο «Χοσέ Θορίγια». Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ νίκησε 3-2 την Οσασούνα. Οι «πουθελάνος» μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κατάφεραν να ανοίξουν αμέσως το σκορ. Στο 7’ ο Βάισμαν έκανε το 1-0.  Οι γηπεδούχοι παρά το αρχικό σοκ προσπάθησαν να αντιδράσουν. Έπαιξαν πιο επιθετικά και απείλησαν την εστία του Μασίπ. Έτσι, έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 27’ με ωραία προσπάθεια ο Μπούντιμιρ έκανε το 1-0. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να κυνηγούν κάποιο γκολ και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί, που κατάφεραν να το πετύχουν σε κομβικό σημείο. Στο 43’ ο Τόρες έκανε το 1-2 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η ανατροπή

Στο β’ μέρος, η Βαγιαδολίδ μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα. Στο 56’ ο Ορεγιάνα έκανε το 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν επιθετικά. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ. Στο 76’ ο Βάισμαν με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 3-2. Η Οσασούνα πίεσε για την ισοφάριση. Είχε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε. Η Βαγιαδολίδ αμύνθηκε υποδειγματικά και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα ως το τέλος. Έτσι πήρε μια σημαντική νίκη και βγήκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Δείτε ακόμη:

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή το “τελευταίο ταγκό” της F1 στο Αμπού Νταμπι
Καμπάνες 30 χιλιάρικα στον Ολυμπιακό, αναβολές για Κούγια
Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη το φινάλε των ομίλων
Exit mobile version