ΕΠΟ – πειθαρχική: Καμπάνες και αναβολές

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – πειθαρχική: Καμπάνες και αναβολές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΕΠΟ - πειθαρχική: Συνολικά χρηματικά πρόστιμα 30 χιλιάρικα στον Ολυμπιακό, για την ανακοίνωση μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα και όσα έγιναν με τον Βόλο

11.12.2020 | 09:29

ΕΠΟπειθαρχική: Με πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον Ολυμπιακό. Λόγος; Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» μετά από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τα παράπονα για την διαιτησία του αγώνα. Θυμίζουμε, μέσω της εν λόγω ανακοίνωσης, ο Ολυμπιακός έβαλλε κατά των διαιτητών του αγώνα αλλά και κατά της Ομοσπονδία και του αρχιδιαιτητή, Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ Ολυμπιακός πειθαρχικά ελεγκτέα για το περιεχόμενο ανακοίνωσης που εξέδωσε μετά τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός στις 4/10/2020 για την 4η αγωνιστική της Superleague 1 (πειθαρχικό κατηγορητήριο 21313/7-10-2020). Επιβάλλει στην εγκαλούμενη ΠΑΕ χρηματική ποινή ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€)».

ΕΠΟ – πειθαρχική: Από 5.000 οι “Τόρο”, Μπαλόκας

Την ίδια ώρα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τιμώρησε τους Βασίλη Τοροσίδη, Βαγγέλη Μπαλόκα αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός. O λόγος, τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια του αγώνα των “ερυθρόλευκων” κόντρα στον Βόλο. Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ. Ενώ, τα δύο στελέχη της ομάδας θα πρέπει να καταβάλουν ένα πρόστιμο του ύψους των 5 χιλιάδων ευρώ ο καθένας. Επίσης, στα δύο στελέχη της ομάδας επιβλήθηκε και απαγόρευση της εισόδου τους στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα διάστημα 15 ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β. Τοροσίδης, Ε. Μπαλόκας: «Βάσει των αναφερόμενων στο από 05/12/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 05/12/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή, ποσού δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Β. ΤΟΡΟΣΙΔΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες. Τέλος, επιβάλλει στον Ε. ΜΠΑΛΟΚΑ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες.

*Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ ΑΕΛ – Α. ΚΟΥΓΙΑΣ (6ΗΣ) και ΠΑΕ ΑΕΛ – Α. ΚΟΥΓΙΑΣ – Η. ΛΑΖΑΡΟΥ (11ΗΣ) αναβλήθηκαν».

Δείτε ακόμη:

Εκδικάστηκε η “πολυϊδιοκτησία”, υπομνήματα από 16/12
“Επανέναρξη του βόλεϊ γιατί καταστρέφεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα”
Ο Ανσαριφάρντ για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ
Exit mobile version