ΕΠΟ – Επιτροπή Εφέσεων: Υπομνήματα ως τις 16/12

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Επιτροπή Εφέσεων: Υπομνήματα ως τις 16/12

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΕΠΟ - Επιτροπή Εφέσεων: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση στην ουσία της φερόμενης ως πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης με την παρέμβαση του Ολυμπιακού

10.12.2020 | 11:27

ΕΠΟΕπιτροπή Εφέσεων: Εκδικάστηκε η απόφαση περί πολυιδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Η διαδικασία κράτησε πάνω από 6,5 ώρες και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε διορία έως τις 16 Δεκεμβρίου για να κατατεθούν τα υπομνήματα από τους νομικούς εκπροσώπους των  δύο ομάδων αλλά και του Ολυμπιακού που συμμετείχε στην διαδικασία. Θυμίζουμε, η ΑΕΛ είχε αιτηθεί την αναβολή της υπόθεσης καθώς δεν μπορούσε να παρευρεθεί ο κ. Κούγιας, ωστόσο το αίτημα της δεν έγινε δεκτό.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των Πειραιωτών επισήμαναν την δεσμευτικότητα, που είχε η απόφαση της Επαγγελματικής Επιτροπής Αθλητισμού. Ενώ, επεξήγησαν του λόγους για τους οποίους ο κ. Καλπαζίδης έπραττε προς όφελος του Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε πάνω από δύο ώρες για να αναλύσει όσα ισχυρίζεται.

ΕΠΟ – Επιτροπή Εφέσεων: Στις 16/12 το μεσημέρι

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ αναφέρθηκαν στην εισήγηση του CAS και τόνισαν πως δεν θα πρέπει να μην υπολογιστεί η απόφαση της ΕΕΑ, αφού δεν είναι δεσμευτική. Μάλιστα, επισήμαναν αρκετούς λόγους, που ανατρέπουν τους ισχυρισμούς των “ερυθρόλευκων”. Ενώ, παρόμοια γραμμή πλεύσης είχαν και οι δικηγόροι της Ξάνθης. Παράλληλα, αποφασίστηκε να κατατεθούν τα υπομνήματα των ομάδων έως την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 12:00, ώστε να εξεταστούν από την Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας, η οποία με την σειρά της θα γνωστοποιήσει την απόφαση της.

Δείτε ακόμη:

Βρυχήθηκε στους παίκτες ο “τίγρης” και στήριξε Καρέρα
Ο Κολτσέσκου, ο Γουεμπό και η διακοπή του Παρί Σ. Ζ.-Μπασάκσεχιρ (vid)
Έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε στο Europa League
Exit mobile version