Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φόρμουλα 1 – Χάμιλτον: Επιστρέφει!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φόρμουλα 1 – Χάμιλτον: Επιστρέφει!

Φόρμουλα 1 - Χάμιλτον: Ταξίδεψε στο Αμπού Ντάμπι και θα τρέξε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν αφού έχει δώσει σερί αρνητικών covid19 τεστ

Φόρμουλα 1Χάμιλτον: Αρνητικά αποτελέσματα έδωσαν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο Λιούις Χάμιλτον. Έτσι ο Βρετανός επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής θα συμμετάσχει στο Γκραν Πρι του Αμπού Ντάμπι αυτό το Σαββατοκύριακο. Υπενθυμίζεται πως ο Χάμιλτον έχασε τον αγώνα του Μπαχρέιν την περασμένη εβδομάδα διότι είχε ανιχνευθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Μετά την συμπλήρωση 10 ημερών καραντίνας, όμως, αλλά και τα αρνητικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε, ο 35χρονος ταξίδεψε στο Αμπού Ντάμπι. Ετσι, αναμένεται να επιστρέψει στην… πάγκο ο Τζορτζ Ράσελ, ο 22 ετών αναπληρωματικός που “έβγαλε μάτια” στο ντεμπούτο του για τη Μερσέντες στο Μπαχρέιν στη θέση του Χάμιλτον και θα επιστρέψει τώρα στην Ουίλιαμς όπου ανήκει.

Φόρμουλα 1 – Χάμιλτον: Επιβεβαίωσε η διοίκηση

Η διοίκηση της Φόρμουλα 1 επιβεβαίωσε ότι ο Χάμιλτον συμπλήρωσε έναν “αριθμό αρνητικών τεστ κατά Covid-19” πριν του ανάψουν πράσινο φως. Ετσι αυτός μπόρεσε να ταξιδέψει να συμμετάσχει στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Ο ίδιος ο πρωταθλητής έδωσε στη δημοσιότητα ένα βιντεομήνυμα στα σόσιαλ μίντια την περασμένη Τρίτη. Σε αυτό έλεγε πως αισθάνεται μια χαρά και ήδη είχε επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αφότου είχε ανιχνευτεί θετικός.

“Ήταν μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες που είχα εδώ και καιρό”, είπε ο Χάμιλτον και υπογράμμισε πως: “Ελπίζω να μπορώ να επιστρέψω στο μονοθέσιό μου σύντομα”.

Δείτε ακόμη:

Εκδικάστηκε η “πολυϊδιοκτησία”, υπομνήματα από 16/12
“Επανέναρξη του βόλεϊ γιατί καταστρέφεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα”
Ο Ανσαριφάρντ για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις