Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Ανσαριφάρντ: “Περασμένα ξεχασμένα”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Ανσαριφάρντ: “Περασμένα ξεχασμένα”

ΑΕΚ - Ανσαριφάρντ: “Πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό που δείξαμε από την αρχή της σεζόν, ήταν ένα καλό μάθημα το ματς με τον Παναθηναϊκό”

ΑΕΚΑνσαριφάρντ:  Από πλευράς των παιχτών της «Ένωσης», στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Λέστερ, μίλησε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός κλήθηκε να απαντήσει σε μία μόνο ερώτηση σε σχέση με τα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα το τελευταίο διάστημα και δημιουργήθηκε ένα κλίμα πόλωσης. Ο Ανσαριφάρντ τόνισε ότι πρέπει να αφήσουν πίσω τους όσα έχουν συμβεί και πως πρέπει να συγκεντρωθούν. Ενώ, επισήμανε πως έχουν καταλάβει τα λάθη τους, τονίζοντας πως είναι ένα καλό μάθημα για τον ίδιο και τους συμπαίχτες του.

Πιο αναλυτικά, τόνισε: «Ό,τι έγινε μετά τον Παναθηναϊκό, πιστεύω έχει περάσει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Μετά τον αγώνα, αλλά και χθες είχαμε συζήτηση και μεταξύ μας, φυσικά έγιναν κι άλλες συζητήσεις όπως ξέρετε και καταλάβαμε, αποδεχθήκαμε πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Καταλάβαμε πως πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό που δείξαμε από την αρχή της σεζόν, ήταν ένα καλό μάθημα και νομίζω όλοι έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί».

Δείτε ακόμη:

Βρυχήθηκε στους παίκτες ο “τίγρης” και στήριξε Καρέρα
Ο Κολτσέσκου, ο Γουεμπό και η διακοπή του Παρί Σ. Ζ.-Μπασάκσεχιρ (vid)
Έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε στο Europa League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις