Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μάρτινς: Πάμε “Europa”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μάρτινς: Πάμε “Europa”

Ολυμπιακός - Μάρτινς: Πίστη Μάρτινς για συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας - “Περιορισμός των ατομικών λαθών, δεν θα έχουμε κανένα πλεονέκτημα”

ΟλυμπιακόςΜάρτινς: Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τον “τελικού” του Ολυμπιακού κόντρα στην Πόρτο. Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε, πως η ομάδα του μπορεί να προκριθεί, ωστόσο θα πρέπει να περιορίσουν τα ατομικά τους λάθη και να είναι πιο αποτελεσματικοί. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχουν αρκετές απώλειες, επισημαίνοντας ότι κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους. Πάντως, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα μπει στο παιχνίδι για να κάνει αυτό που ξέρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε όπως το πίστευα με την Μίλαν, τον Ερυθρό και την Άρσεναλ. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε, πρέπει να μην κάνουμε τόσα λάθη και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεσή μας. Εφόσον γίνουν αυτά φυσικά έχω τη βεβαιότητα πως μπορούμε να περάσουμε».

Ολυμπιακός – Μάρτινς: “Τα πάντα για την πρόκριση”

Για το αν θα έχει ο Ολυμπιακός πλεονέκτημα, λόγω του ότι η Πόρτο έχει ήδη προκριθεί ο Μάρτινς είπε: «Όχι δεν έχουμε κάποιο πλεονέκτημα. Η Πόρτο έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Δεν ξέρουμε ποιους ακριβώς θα επιλέξει o Κονσεϊσάο και αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Γενικότερα ξέρουμε πως δεν είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση, καθώς έχουμε χάσει μερικούς παίκτες από τραυματισμούς και τον Covid και αυτό μας δυσκολεύει, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση στο Europa League, έχουμε την ποιότητα για να το κάνουμε».

Για το φορμάτ της διοργάνωσης και την δυσκολία της: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο φέτος. Εμείς έχουμε πολλές απώλειες λόγω κόβιντ, έχουμε πολλές απουσίες χωρίς να γνωρίζουμε και το χρονικό περιθώριο για το πότε θα επιστρέψουν, χτυπηθήκαμε περισσότερο από όλους από την πανδημία. Τώρα έχουμε δύο παίκτες που είναι εκτός. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να κάνουμε σωστή προετοιμασία για τα ματς και οι παίκτες μας έχασαν αρκετά ματς».

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 για Φιορεντίνα και Τζένοα με γκολ στο 89’ και το 98’!
Διπλό και 5η η Σαουθάμπτον, 2-1 στην Μπράιτον
Η Χόφενχαϊμ στο ρελαντί 3-1 την Αουγκσμπουργκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις